We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

FAQ

Wenslijsten

vragen over Wenslijsten

Er is geen aankoopverplichting verbonden aan de artikelen die je op je wenslijst plaatst, met uitzondering van artikelen die specifiek voor jou besteld worden. We informeren je hier duidelijk over voor we iets bestellen. Let wel, wat je op je wenslijst plaatst wordt niet gereserveerd. Het zou dus kunnen dat iets niet meer verkrijgbaar is op het moment dat het verkocht is van je lijst, maar dan doen we uiteraard ons best je dit zo snel mogelijk te bezorgen :-)

Wilt u een wenslijst van vrienden of  familie bekijken? Makkelijk, u klikt op de button 'wenslijsten' en op deze pagina kan u de naam (de eerste 3 letters zijn voldoende) van de 'wenser' ingeven. U krijgt dan een overzicht van de wenslijsten die verbonden zijn met deze naam. U kan deze (indien openbaar) bekijken en... cadeautjes kopen.

U kan kiezen (als u bent ingelogd) of u uw wenslijstje wenst te delen. Als u het deelt, kan iedereen die het wil uw wenslijstje raadplegen en...ineens iets voor u kopen! Smile! Of u mailt uw wenslijstje gewoon naar wie u wilt, zo kopen ze zeker 'leuke' dingen voor jou (kids). Via de knop wenslijsten kan u tevens andere wenslijsten (die gedeeld zijn) bekijken!

Iets te vieren? Verjaardag, Communie, Lentefeest, Sint, Kerst, Pasen … Reden genoeg om te feesten en bij feest horen cadeautjes! Wat dacht je ervan om zelf een lijstje op te stellen van wat je graag zou willen? Dit deel je met vrienden en familie en zo krijg je wat je écht graag wil, goed he?!

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.