We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

WENSLIJSTEN

Iets te vieren? Verjaardag, Communie, Lentefeest, Sint, Kerst, Pasen … Reden genoeg om te feesten en bij feest horen cadeautjes! Wat dacht je ervan om zelf een lijstje op te stellen van wat je graag zou willen? Dit deel je met vrienden en familie en zo krijg je wat je écht graag wil, goed he?!

Maak een nieuwe lijst

Zoek een lijst

Stap 1: Partytime! Kiezen maar

Klaar om aan de slag te gaan? Log in of maak een account aan en je bent klaar om online de leukste spulletjes uit te kiezen. Snuister rond en telkens je een artikel ziet wat je wenst, kan je dit toevoegen aan je wenslijstje. Wens, wens, wens … wie weet komen al je wensen uit!

Stap 2: Deel je wensen met familie en vrienden

Kiezen is niet altijd makkelijk, maar ben je er in geslaagd je perfecte wenslijst samen te stellen? Namens het ganse Boomhut team een dikke proficiat :). Nu wacht je nog een heel belangrijke taak … Deel je wenslijst met familie en vrienden. Zo weten ze wat je wat je graag wil. We verzamelen alle verkochte cadeautjes in onze Boomhut voor je. En je geniet ook van 1 gratis thuislevering.

Stap 3: Afsluiten en... naar hop naar het volgende feestje :)

Ben je uitgefeest? Ja, je kan niet blijven vieren he… Maar je valt nog in de prijzen! Geef ons een seintje wanneer we de lijst mogen afsluiten en dan schenken Wij Boomhutters je graag een cadeaubon ter waarde van 10% van de verkochte artikelen. Hier kan je dan eens leuk mee shoppen! Op naar het volgende feestje … :)!

Voor meer info, raadpleeg onze FAQ

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.