We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Producten 1-12 van 94

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Air Layer Buggy Bloesem Aeromoov
    Air Layer Buggy Bloesem Aeromoov
    € 32,95
    Niet op voorraad

Producten 1-12 van 94

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fier achter de kinderwagen of buggy

Ik hoor het je al zeggen: “zoveel keuze?” Yep. Voor ieder wat wils. Maar geen paniek. Boomhutters staan je graag met raad en daad bij in de keuze van een kinderwagen of buggy.  

Een eigenzinnige selectie

Een kinderwagen is een kinderwagen, een buggy is een buggy, hoor ik je zeggen. Ik zou het zo niet durven stellen. Sommige zijn multifunctioneel en groeien mee met je prins of prinses. Verschillen situeren zich ook in het opplooien. En ben je een sportieveling en wil je graag je baby meenemen tijdens het joggen? Dan kies je hiervoor best een aangepast exemplaar. Ken je de Boomhut, dan weet je dat we eigenzinnige keuzes maken. Met één zekerheid: kwaliteit. 

Een kinderwagen of buggy kopen?

Wij Boomhutters zijn een krak in het adviseren zodat je niets uit het oog verliest. Zo hebben we ook een mooi aanbod aan voetzakken, regenbaches of beschermnetten tegen muggen en vliegen.

Woon je in de buurt van Geel, spring dan even binnen in onze winkel. Je keuze staat vast? Dan shop je gewoon online. Van zodra je bestelling binnenkomt, steken we onze handen uit de mouwen. Binnen de kortste keren staat je kinderkoets of buggy bij jou thuis.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.