We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Producten 1-12 van 139

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 139

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ik ben geen kind meer hé 

Bedtextiel? Da’s alles om je bed aan te kleden: matrassen en kussens, matrasbeschermers, dekbedovertrekken en hoeslakens, tapijtjes en nog zoveel meer.

Bedtextiel voor 14-plus

K3 of Disney? Leuk, maar je hebt het wellicht gehad. Wil je nog eens gek doen, dan mogen ze nog eens een weekje op je bed. Maar je kiest nu toch liever je eigen dekbedovertrek. Ze zijn gemaakt van de beste materialen of lekker warm flanel voor in de winter. Een tip? We hebben ook een toffe selectie tapijtjes en dekentjes voor tijdens koele zomer- of koude winteravonden.

Van matrassen, matrasbeschermers of hoeslakens lig je minder wakker?

Dat snappen wij Boomhutters wel. Misschien willen je mama en papa daar dan even naar kijken. Je oudjes denken vaak aan de praktische kant: kwaliteit, onderhoud of makkelijk te wassen en te strijken. Allemaal dik in orde bij De Boomhut.

Bedtextiel bestellen

We vernieuwden onze website. Die is nu helemaal klaar om naar hartenlust te klikken, te swipen en te sharen. Online bestellen is superveilig.

Wil je toch even komen shoppen irl (in real life)? Woon je in de buurt van Geel dan kom je maar eens naar onze supercoole winkel. Een selfie met je nieuwe dekbedovertrek of terwijl je een nieuwe matras test? YOLO!