We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

GEBOORTELIJSTEN

Baby op komst? Proficiat, er breekt een unieke tijd aan in jullie leven! Maar voor alle fun kan beginnen heb je toch eerst wat praktische zaken te regelen. Denk maar aan doopsuiker, geboortekaartjes, opvang,… en de babyuitzet natuurlijk! Krijg je liever geen dingen die je het liefst zo ver mogelijk in de kast wil verstoppen? Dan moet je absoluut een geboortelijst leggen. En natuurlijk kunnen we je daar bij de Boomhut het beste mee helpen!

Bekijk ons geboortelijstboekje  Maak een geboortelijst

Geboortelijsten

Stap 1: Welkom en kiezen maar

Het is niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien in babyland maar geen paniek, wij helpen je graag verder. Er valt heel wat uit te kiezen voor je geboortelijst, dus smeer je beentjes maar in! Je kan ons best vooraf ook even contacteren voor een afspraak. Zo voorzien we zeker voldoende tijd.

Ben je eerder een doe-het-zelver? Kies de spulletjes voor je baby uit op onze webshop en maak online je geboortelijst op, makkelijk toch?! Twijfel je of heb je vragen, we zijn er voor je hoor. Ja, enkel het beste is goed genoeg voor je prins of prinses, dus het is normaal dat je uren, dagen, weken tot zelfs maanden uittrekt voor opmaak van DE perfecte lijst. Rond 6 maanden zwangerschap zou je keuze wel best gemaakt zijn, want sommige artikelen zijn enkel verkrijgbaar op bestelling en we willen toch graag dat alles tijdig voorradig is.

Stap 2: Deel je geluk met vrienden en familie

Eens alle spulletjes zorgvuldig zijn uitgekozen gieten wij deze in een geboortelijst. Op jouw vraag stellen we deze open voor het ‘grote’ publiek! Je kan via ons op elk moment nog artikelen laten toevoegen of verwijderen. Is je kleine wondertje geboren? Deel dit fantastisch nieuws zo snel je kan! Personaliseer je lijst met een té schattige foto van je baby, de naam en de geboortegegevens. Kan je je ogen maar niet van het allermooiste geschenk ooit afhouden? Dat begrijpen we maar al te goed! Wij Boomhutters doen dit graag voor jou. Familie en vrienden kunnen kiezen om het gekozen cadeau zelf te komen ophalen in één van onze winkels, te laten verzenden naar hen of naar jullie of dit te reserveren zodat jullie het bij ons kunnen afhalen. 

Stap 3: Afsluiten en... naar de volgende :)

Eens jullie wondertje 3 maanden oud is geworden, raden we aan de geboortelijst af te sluiten! Artikelen die niet verkocht zijn van de lijst en waar geen aankoopverplichting aan verbonden was nemen wij met plezier weer terug. Wij bij De Boomhut doen daar echt niet moeilijk over.

En joepieeee, jullie vallen nog in de prijzen! Wat dacht je van een gratis babypark*, een cadeaubon* ter waarde van 10% van de verkochte artikelen en een gratis thuislevering van spulletjes die werden aangekocht? Oohh, wat is het toch leuk om een babytje te krijgen. Dat smaakt naar meer, toch?! 

Voor meer informatie, raadpleeg onze FAQ

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.