We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Producten 1-12 van 237

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 237

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Borstvoeding

De samenstelling van borstvoeding is helemaal afgestemd op de behoefte van je baby. Moedermelk is dus absoluut een aanrader voor je kleine wonder. Bij De Boomhut vind je heel wat toebehoren voor borstvoeding. Een kolf om borstvoeding af te kolven bijvoorbeeld. Of borstkompressen. Hulp nodig? Wij zijn vlakbij!

Flesvoeding

Weet je, wij Boomhutters spreken uit ervaring. Echt waar hoor! Wat je als jonge ouders of grootouders nodig hebt? Hulpjes voor borstvoeding of papflessen en toebehoren bijvoorbeeld. In het begin is het ook wat zoeken hé hoe je je baby op de arm neemt. Neem het van ons aan, met een voedingskussen wordt je baby eten geven een stuk comfortabeler. En niet te vergeten? Slabbetjes natuurlijk.

Babyvoeding

Herken je het? Jouw intentie? Mondje open en fruitpap of patatjes erin. Je baby? Mondje dicht en fruitpap of patatjes eruit. Geduld is dan een mooie deugd hé. Hoe wij Boomhutters het oplossen? Met leuke bordjes en kommetjes en drinkbekers en een veilig bestek. Heb je trouwens al eens aan een thermosje gedacht? Super handig om fruitpap of groentenpap mee op uitstap te nemen, een gouden tip :-)

Via de eshop of in onze winkel

Je weet wat je wil? Dan vind je wellicht onze eshop heel praktisch: swipen, klikken, selecteren en betalen. Voor je het weet staat er een Boomhutdoos aan je deur. Liever wat advies? Stap binnen in onze shop in Geel. Je zal merken, een baby eten geven heeft voor ons geen geheimen.