We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Ben je op zoek naar een nieuwe slaapkamer?

Of zoek je de perfecte oplossing voor jouw kantoor? Een moeilijke kamer onder schuin dak? Of juiste een hele grote kamer? Wenst u een dressing kleerkast voor de kamer van mama en papa, of een maatkast in de hal?
Zoek niet verder, want wij hebben de oplossing!
Hét Italiaanse design merk Nardiinterni biedt u talloze mogelijkheden voor uw ruimte.

Door de 1001 mogelijkheden wat kleur en opstellingen betreft kunnen wij met Nardi uw droomslaapkamer ‘op maat’ samen stellen. Bedden, hoogslapers met bureau, schuifdeurkasten, vouwdeurkasten, hoekkasten, inloopdressings, boekenkasten, brugkasten, een multimedia hoek, een bureauruimte, ... bijna alles is mogelijk. Nardi past in 'elke' ruimte! U kan kiezen tussen 9 basiskleuren die kunnen worden gecombineerd met verschillende accentkleuren.

Uiteraard zijn er nog tal van collecties met héél wat mogelijkheden, we gaan zeker een passende oplossing vinden voor uw ruimte en budget.

Wij, van De Boomhut, staan alvast klaar om samen met u, uw slaapkamer in te richten. 

maatkamers opmeting

Stap 1: Plan je bezoek

Bekijk de folders of de foto’s op onze website en laat je inspireren om van jouw kamer een echte droomkamer te maken.

We moeten natuurlijk ook even weten hoe groot je kamer is. Neem daarom een bestaand plan mee of ga zelf aan de slag met het meetlint en teken een eenvoudig plannetje met de afmetingen en hoogte van de kamer. Vergeet de deuren, ramen, verwarmingen niet. Toch niet zo sterk met meetlat en potlood? Geen probleem! Een lijstje met de afmetingen volstaat ook. ;-)

Zo, u bent helemaal klaar voor een bezoekje aan onze winkel in Geel. Hier kan u uw wensen en de afmetingen van uw kamer doorgeven aan onze adviseurs. Woont u toch nét iets te ver? Geen probleem, stuur uw plannetje en uw wensen dan door via mail zo kunnen we jullie al op weg helpen via mail.

Stap 2: Brainstormen, advies en ons voorstel

Nadat we op de hoogte zijn van al uw wensen (of die van de kleine spruit of wilde tiener) gaan we aan de slag. Aan de hand van uw wensen zoeken we samen met u naar de beste oplossing voor uw kamer. Wij maken voor u een vrijblijvende 3D- tekeningen van de kamer met de mogelijke opstelling(en). Wij houden uiteraard rekening met uw kleurenkeuze en met het vooropgestelde budget.

We kunnen de tekeningen tijdens u bezoekje maken als er hiervoor ruimte is, u kan ook steeds op voorhand een afspraak maken (zo hoeft u niet te wachten tot er een specialist beschikbaar is) of we kunnen de tekeningen naar u mailen als er te weinig tijd is. Dus last-minute of op afspraak: alles is mogelijk! 

maatkamers schets 3D
maatkamers

Stap 3: Finetunen en finaliseren!

Helemaal verliefd op een opstelling? Dan rest er enkel nog de afwerking. Wij passen aan daar waar nodig en vanaf dat alles perfect is zijn we klaar om de bestelling te finaliseren. Meet alles nog eens dubbel na om zeker te zijn dat de kamer zal passen. Niet helemaal zeker? Dan sturen wij iemand van ons team langs om alles na te meten. Zodra alles bij ons is geleverd contacteren wij u om een afspraak te maken om uw kamer te laten monteren door onze professionals.

Loopt er toch iets niet zoals gepland? Dan kan u uiteraard rekenen op onze service naverkoop, bovendien geniet u van 2 jaar garantie op uw aankoop, bij sommige merken is de garantie zelfs 5 jaar. En nu... genieten maar!

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.