We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Producten 1-12 van 86

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 86

Pagina
Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dekbedovertrek kind

Als volwassene bekijken we alles wat rationeel. Maar voor je tiener is een leuke dekbedovertrek van veeeeeel groter belang. Het is het begin van een avontuur. 

Pip Studio of Snurk?

Pip Studio, Snurk, Studio Ditte en nog veel meer dekbedovertrekken voor tieners hebben we verzameld in onze Boomhut winkel en online. We hebben een ruim aanbod beddengoed voor éénpersoonsbedden, maar ook in de maat 200 x 200. Er komt ook wel wat kijken bij de aankleding van een kinderbed, niet? Het goede nieuws? Je vindt het allemaal bij ons. Matrassen, matrasbeschermers, hoeslakens, kussens en dekbedden. En om ’s morgens met warme voetjes uit bed te stappen: coole tapijtjes voor de kinderkamer, voor jongens en meisjes. Uitgezocht en samengebracht met heel wat Boomhut-enthousiasme.

Flanellen dekbedovertrek 

Niets zo heerlijk dan je op een koude winteravond gezellig onder een lekker warm flanellen dekbedovertrek te nestelen, dat hebben wij Boomhutters ook goed begrepen.