We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

FAQ

Levering

vragen over Levering

Kleine pakketjes worden gratis geleverd voor bestellingen vanaf 69 euro. Bestel je voor een lager bedrag? Dan betaal je 5 euro verzendkosten wat België en Nederland betreft. Grote pakketten (meubelen) passen niet in de brievenbus. Hier gelden andere voorwaarden. Koop je meubilair, dan worden dit zonder extra kosten aan huis geleverd. Dit voor bestellingen vanaf 800 euro, binnen een straal van 50 km tot op de eerste verdieping. Uitzonderingen worden duidelijk vermeld bij het artikel.

Woon je verder? Wens je montage op de tweede verdieping? Heb je specifieke vragen in verband met de levering van je bestelling? De Boomhut helpt je graag verder! Bel ons, stuur een mailtje naar shop@deboomhut.be of kom langs in onze winkel te Geel. Samen zoeken we naar een oplossing!

Sommige dingen zijn te zwaar of logistiek moeilijk om te versturen. Deze artikelen kan je wel kopen maar dienen steeds te worden afgehaald in onze Boomhut winkel.
Meestal gaat het om grote dingen zoals parken en volledige kamers. Je wenst deze toch laten leveren? Dat kan! Neem even contact op met ons via mail (shop@deboomhut.be). Wij kijken dan even wat kan en wat de extra kostprijs hiervoor is. De montage van grote dingen (bedden, kamers, parken....) is nooit inbegrepen.

Je wenst je bestelling rechtstreeks te laten leveren bij de gelukkige? Dat kan! Vul naam en adres in van het feestvarkentje en schrijf een leuk berichtje. De Boomhut voegt dit dan toe aan het pakketje. Joepie, cadeautjes!!!

De Boomhut moet z'n verplichtingen ten opzichte van zijn klant niet nakomen als overmacht dit verhindert. Overmacht zoals bijvoorbeeld storingen binnen het bedrijf, staking van bpost ed.

Als de levering niet naar wens is (tekort, schade...) dient u binnen de 24 uur contact met ons op te nemen op shop@deboomhut.be, we kijken dan samen wat er verder moet gebeuren. Na afspraak kan u het terugsturen naar De Boomhut bvba, Herentalseweg 62, 2440 Geel.

Geen nood! Je kan een ander adres invullen bijvoorbeeld van de buren of je werk. Wij laten het pakketje dan daar bezorgen. Werd het pakketje toch bij je thuis geleverd maar was je niet thuis? Je vindt een kaartje van de pakjesdienst in je brievenbus en kan het pakketje daar oppikken. Of de koerierdienst biedt het bij de buren aan of levert het later. Je kan je bestelling ook steeds afhalen, wanneer het je past, in onze Boomhut winkel.

Voor België en Nederland rekenen we een levertermijn van ongeveer  3-4 dagen. Dit na ontvangst van je betaling (geldt niet voor speciale bestellingen of meubilair). Bestel je na 15u, dan verwerken wij uw bestelling de dag nadien. Hou rekenening met feestdagen en weekends als je je bestelling plaatst. 

Afstanden zijn voor ons geen probleem! De leveringsdienst van De Boomhut levert in gans België en Nederland. Binnen een straal van 50 km rond de winkel is dit zelfs volledig gratis*. Als je buiten deze straal woont, rekenen wij een kleine transporttoeslag aan afhankelijk van het aantal kilometers. Indien je zelf afhaalt en de montage voor je rekening neemt kan je rekenen op een doe-het-zelf korting.

* vanaf 800 euro / tot 1ste verdiep / zonder eventuele ladderlift / extra verdiep = 50 euro / niet geldig voor webshop bestellingen

Gemiddeld moet u een 6-8 weken rekenen. Deze leveringstermijn hangt sterk af van fabrikant tot fabrikant en van de periode. Neem gerust contact op om een meer exacte levertermijn te bekomen.

Heb je een vraag dat niet vermeld staat, neem dan contact op.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.