We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

FAQ

Kamers/meubelen

vragen over Kamers/meubelen

U bestelt best tijdig uw babykamer. In de eerste plaats moet u rekening houden met de leveringstermijn en anderzijds is de kamer best volledig af ten laatste 1 maand voor de effectieve bevallingsdatum. Moest de kamer toch vroeger binnen zijn dan kan u steeds rekenen op de gratis bewaardienst van De Boomhut. Wij wachten beter op u, de baby wacht immers niet op ons. 

Schilderen doet u best van tevoren. Zodra wij de kamer hebben geleverd en gemonteerd is het best dat deze blijft staan. Een bed of nachttafel verzet u makkelijk, maar de kast is vaak zwaar en is ook 'uitgeregeld' op de plaats van montage. Gezien bijna alle meubelen besteld moeten worden hebt u nog wel even de tijd om de kamer in een nieuw kleurtje te (laten) zetten.

Tip! Probeer magneetverf op één van de muren, altijd leuk om tekeningen en/of foto's op te hangen. 

Als u een babykamer of een jeugdkamer koopt bij De Boomhut onderhoudt u deze het best met een goed uitgewrongen doek. Teveel water is vaak schadelijk voor de lak en het hout. Zeker MDF en massieve meubelen zijn gevoelig aan water. Ook schadelijke reinigingsmiddelen zijn sterk af te raden.

De Boomhut heeft 'veel' kamers, toch staan niet alle kamers op onze site. Modellen die al langer bestaan of  niet in ons basisassortiment zitten staan vaak niet op de website en staan dus ook niet tentoongesteld.
Toch kunnen we u in de meeste gevallen helpen. De meeste fabrikanten hebben immers een veel breder gamma dan op onze site te zien is. Neem gerust contact op met ons, wij maken graag een passend voorstel.

De Boomhut is dealer van verschillende merken. Puur maatwerk doen wij niet, maar een aantal programma's hebben zoveel mogelijkheden dat ze een oplossing bieden voor 'bijna' alles! Kamer onder een schuin dak, kleine kamer, hele grote kamer, ... worden optimaal ingedeeld. 
Bureaus op maat of zelfs kasten die in hoogte, diepte en breedte kunnen worden aangepast zijn mogelijk.

Lees hier meer over maatkamers. 

De Boomhut biedt u een FULL SERVICE*! Uw bestelling* wordt steeds vakkundig geleverd en volledig gemonteerd door onze vakmensen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, wij doen alles voor u.
Indien u liever alles zelf doet kan u rekenen op een extra doe-het-zelf korting.

* vanaf 800 euro / binnen straal van 50km / tot het 1ste verdiep / tenzij anders vermeld

Wij zijn door de jaren heen wel wat gewoon. Wij weten dan ook als geen ander raad met een moeilijke kamer! Is ze nu klein of juist grootschuine daken, veel ramen....? Wij zoeken graag, samen met u, naar de gepaste oplossing. Door de jaren heen hebben we reeds duizenden kamers met succes ingericht.

De lattenbodem en matras zijn in de meeste gevallen niet inbegrepen. Er zijn enkele uitzonderingen maar deze zijn zeer beperkt.

Wij hebben een apart gamma matrassen en lattenbodems en helpen u graag verder om de ideale combinatie  te vinden. Matras en lattenbodem zijn immers de sleutel tot een goede nachtrust van uw kind ... en dus ook van uzelf! :-)

De foto's op onze site en de opstellingen in onze winkels zijn voorbeeldopstellingen. Indien u enkel een bed of een kast nodig hebt kan dit uiteraard ook besteld worden. Of u nu enkel een bed nodig hebt of een ganse kamer, wij helpen u steeds met de glimlach verder.

De afgebeelde foto's en opstellingen zijn louter als voorbeeld, in de meeste gevallen zijn er nog andere mogelijkheden.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.