We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

FAQ

Geboortelijsten

vragen over Geboortelijsten

Het afsluiten van de geboortelijst kan tot 3 maanden na de bevalling, tevens op afspraak.

Enkel de speciaal voor bestelde artikels dienen aangekocht te worden door de ouders.

De ouders ontvangen bij het afsluiten van de lijst 10% korting op het totaal van de verkochte artikelen, dit in de vorm van een cadeaubon. (*)
Deze korting wordt enkel toegekend indien er voor min. 800 euro verkocht is van de geboortelijst. Er moeten door verschillende partijen aankopen gebeuren, anders vervalt deze voorwaarde. Bij het zelf opkopen van de lijst vervalt uiteraard deze voorwaarde.

Loop snel langs bij De Boomhut voor je GRATIS geboorteboekje, met een handige checklist en tal van gratis spulletjes bij het leggen van een geboortelijst.

(* niet op meubilair, kinderwagens en promo's / Voorwaarde en acties in onze winkels)

Of u doet het online, u dient zich dan te registeren en uw geboortelijst online samen te stellen. De dagen erna hebben we dan nog contact via email of alles 'officieël' af te handelen. Of u komt langs in onze winkel. Dit is steeds op afspraak. U dient hiervoor 2-3 uurtjes vrij te maken, zo hebben we de tijd om alles grondig uit te leggen. Bij de geboorte van uw wondertje (over ervoor als u dit wenst) zetten we de lijst 'online'. Uw lijst heeft een unieke code die vrienden en familie kunnen gebruiken om de geboortelijst te bekijken. Toch nog vragen? Stuur ons gerust een mailtje (geboortelijst@deboomhut.be) of spring even binnen.

Als u een geboortelijst legt bij De Boomhut hebt u geen aankoopverplichting, enkel seizoensgebonden producten, promoties en specifiek voor uw lijst bestelde artikelen (zoals een kinderwagen of babykamer) dient u verplicht af te nemen. Voor de kinderkamer, kinderwagen of speciale bestellingen vragen wij een kleine waarborg.

Rond de 6de maand van de zwangerschap legt u best uw lijstje aan. Online via de webshop van De Boomhut kan u dit onmiddellijk op elk tijdstip doen. Is de bevalling gepland voor juli of augustus, dan stelt u best uw lijstje een maand vroeger samen. Indien u langs wenst te komen, maak dan tijdig een afspraak. Zo maken we de nodige tijd voor u vrij. Uw geboortelijst blijft standaard 3 maanden na de geboorte online staan, uiteraard kan u ze ook steeds vroeger afsluiten.

Makkelijk, u kan uw geboortelijst zelf online samenstellen of u kan ook fysiek langskomen in één van De Boomhut winkels. U kiest de artikeltjes, in onze webshop, die u graag op uw lijst hebt en u voegt ze toe... super makkelijk. Wij helpen u hier uiteraard graag mee in onze winkel en geven u advies over wat zeker niet mag ontbreken en wat misschien niet echt nodig is. Maak altijd eerst een afspraak alvorens u naar de winkel komt. Reken erop dat dit enkele uren kan duren en wij voorzien graag de nodige tijd voor u. Proficiat alvast met jullie wondertje... Er komen leuke tijden aan. :-)

Om een wenslijst aan te maken bij De Boomhut moet u zich éénmalig registreren, dit is nodig om te weten naar waar we de kadootjes moeten sturen! :-) Registreren gaat snel en makkelijk, er is geen aankoopverplichting bij het registreren of het maken van een wenslijst. Vanaf dat u geregistreerd bent kan u via uw account uw lijst(en) beheren en aanpassen.

JA! Ook u geboortelijst kan u leggen bij De Boomhut. Van A tot Z, De Boomhut helpt u graag verder. U maakt vrijblijvend een afspraak (reken hier een uurtje of 2-3) en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw geboortelijst. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen kan genieten van uw wondertje.

Hier alvast een voorbeeld van een geboortelijst.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.