We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

FAQ

Betaling

vragen over Betaling

U hebt een cadeaubon van iemand gekregen? Op deze bon staat een code die u bij het afrekenen gewoon kan invullen, de korting wordt dan onmiddelijk verrekend met uw bestelling. Hetzelfde kan u doen met kortingsvouchers.

De Boomhut kan mede door zijn grote volumes en jarenlange relaties met fabrikanten altijd een scherpe prijs bieden. Wij streven ernaar u de beste prijs met de beste service te bieden. Vindt u toch een kamer tegen een betere prijs? Als de voorwaarden(*) en de service dezelfde zijn dan betalen wij, na controle, het verschil terug. Zo bent u zeker van de laagste prijsgarantie. (* in een straal van 20km / in België)

Bij de bestelling betaalt u een klein voorschot op het totaal bedrag. Dit kan met bancontact of cash geld.
Het saldo rekent u dan af bij de levering en de montage. Dit kan via een bankcheque of cashDe antiwitwaswetgeving verbiedt ons echter cash bedragen boven de 3000 euro te aanvaarden. Dit is tevens voor uw en onze veiligheid.


Indien u enkele dagen voor levering via bankoverschrijving wenst te betalen, is dit ook mogelijk. Indien u de goederen zelf afhaalt kan u ook met bancontact betalen. Kredietkaarten aanvaarden wij jammer genoeg niet.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.