We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Lounge kussens

Geen opties van deze artikelen zijn beschikbaar.

Een zitzak of zetelbed voor op de slaapkamer

Is er iets leuker dan met een nichtje of neefje, vriendje of vriendinnetje op de kamer te spelen? Dan is extra zitruimte wel welkom. In onze Boomhutshop vind je leuke zitzakken en praktische zetelbedden voor 1 persoon of voor 2 personen. Modern of klassiek, in zachte of kleurrijke tinten.

Zitzakken en zetelbedden getest met het oog op veiligheid

Heb je er al eens op gelet? Een peuter of kleuter gaat zelden zitten in een zetel. Ze springen erin. Daarom kozen wij Boomhutters zitzakken met een stevige vulling en zetelbedden met een extra zacht laagje. Kinderen die samen spelen, gaan ook op ontdekking. Elk zetelbed in onze Boomhutshop hebben we zelf minstens een maal open en dichtgeklapt. Geen goed gevoel? Dan komt het niet in onze selectie.

Toffe zetelbedden voor een sleepover

Niets leuker toch dan een neefje of nichtje, vriendje of vriendinnetje dat blijft slapen? Lekker tateren en plezier maken. Een zetelbed is zo opengeklapt voor extra slaapplaats.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.