We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Trapauto's

Geen opties van deze artikelen zijn beschikbaar.

Loopfiets

Een loopfiets een mooi alternatief voor kids die niet van wandelen houden :-). Maar veiligheid vinden wij Boomhutters super belangrijk: daarom presenteren we ook een mooie selectie van fietshelmen. Neem nu zo’n houten loopfiets. Heerlijk vintage en authentiek. En steeds superveilig. Daar letten we op. Maar in onze Boomhutshop vind je ook andere modellen. En de kleur, mevrouw, mijnheer? Houtkleurig of liever pittig rood of blauw? De keuze is aan jou of aan je kind. Met een loopfiets scoor je gegarandeerd bij je rakker of prinses. Heerlijk toch?

Fietshelm

Een fietshelm voor een jongen of een meisje een must. Want binnen de kortste keren racet zoon- of dochterlief in de tuin of naar school. Die helm kan je ook maar beter gebruiken wanneer je je kind met je eigen fiets naar de crèche, de school of de jeugdclub brengt. Ook aan te raden bij 'gevaarlijke' sporten als skaten en steppen.

Een loopfiets of fietshelm bestellen?

Je hebt het klikken en swipen in de vingers? Bij De Boomhut bestel je makkelijk en veilig online.
Je wil graag advies? Onze Boomhut-deuren in Geel staan voor je open.
En leveren? Je kan je bestelling zelf meenemen of een loopfiets of kinderhelm laten leveren.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.