Kinderkamer

Kinderkamer

kinderkamer

De kinderkamer is the place to be voor kinderen. Hun eigen stek, veiligheid, ruimte en ontspanning. De kinderkamer is veel meer als vroeger hun eigen plek. Niet meer die saaie kamer, maar een kamer op maat van uw kind. De mogelijkheden bij De Boomhut zijn enorm. Wij hebben voor elk kind de gepaste kinderkamer, voor elk budget en voor elke ruimte. Wij helpen graag met advies om de perfecte kinderkamer te vinden.

kinderkamer kopen

Sinds kort kan u de meeste kinderkamers ook online kopen. Uiteraard bent u steeds welkom in onze showroom te Geel. Waar moet u op letten bij het kopen van de kinderkamer? De belangrijkste vraag is uiteraard wat uw noden zijn. Is het een compacte kamer, is het een grote kamer? Ook veiligheid en de doorgroeimogelijkheden zijn heel belangrijk. De kinderkamer van vandaag krijgt heel wat te verduren, kinderen spenderen veel tijd in hun kamer. Kwaliteit is dan ook heel belangrijk.

kinderkamer jongen

Jongens willen vaak een andere kinderkamer als meisjes. Decoratie is hier belangrijk, maar meer en meer worden er echt kinderkamers gemaakt speciaal voor jongens...of meisjes. Piratenbed? Een autobed? Een coole hoogslaper? Allemaal dingen die passen in de perfecte kinderkamer voor een jongen.

kinderkamer meisje

Slaapkamer Meisje! Meisjes houden van zachte tinten, veel kussens, klamboe's en hemels. Een echte meisjeskamer....mhhh, dan mag een hemelbed niet ontbreken. Of een twijfelaar, lekker veel plaats. Een logeerlade onder het bed is ook een veel genomen optie, handig als er iemand blijft slapen. Slaapkamers voor meisjes zijn helemaal anders dan slaapkamers voor jongens. Bij De Boomhut vindt u vast de perfecte meisjeskamer of 'tiener' meisjeskamer :-).

Kinderslaapkamer

De kinderslaapkamer moet vooral 'jouw' plek zijn. De Boomhut is dé specialist op gebied van kinderkamers, jeugdkamers, tienerkamers en babykamers. Wij vinden samen met u de perfecte kinderslaapkamer!