Kind und jugend! De nieuwe trends voor 2020

Kind und jugend! De nieuwe trends voor 2020

Afgelopen week was het weer 'Kind und Jugend' dé beurs voor de baby en kindersector. De Boomhut was uiteraard precent op deze vakbeurs 'Kind und Jugend' in Keulen. 2 dagen volled hebben we de nieuwigheden kunnen bewonderen en kunnen kiezen. Donderdag hebben de dames Laura, Kim en Gitte van de decoafdeling en geboortelijsten naar hartelust kunnen genieten van de nieuwe collecties van oa Baby's Only, Done by Deer, Caramella, Koelstra, Ship hop, Silvercross, Litlle Dutch, Lässig, Recaro, Cybex, en zoveel meer, vrijdag was het Jim en Gitte die de nieuwe meubelcollecties gingen bewonderen en de meubelcollectie voor 2020 gingen kiezen. Nieuwe babykamers van Paidi en Transland. Vox furniture had ook tal van nieuwe babykamers, Carvanbed en Boomhut bed van Mathy by bols, Pinolino, Rafa Kids rooms, Quax, Leander, en zoveel meer. We zetten even de belangrijkste dingen op een rijtje....

Nieuwe babykamer Merlyn en Nils van Transland

2 Nieuwe babykamers bij Transland nl de babykamer Nils, uitgevoerd is zacht wit met grijze accenten en de babykamer Merlyn uitgevoerd volledig in antraciet grijs, zwart onderstel en met strakke zwarte handgrepen. Deze babykamers Nils en Merlyn van Transland zullen in maart 2020 leverbaar zijn.....het aftellen kan beginnen!

Welkom Oscar, de nieuwe kamer van Paidi

Ook Paidi, de grote broer van Transland,  heeft niet stil gezeten! Een volledig nieuw programma Oscar, met zowel een babykamer als een heuse tienerkamer. De kamer Oascar van Paidi heeft een Scandinavische look, witte kamer met koudaccenten. Het hout komt zowel bij de babykamer als bij de jeugdkamer terug in het onderstel, de handgrepen en de topbladen van sommige elementen. Oscar is een echte tienerkamer! Ja hoor kleerkasten, dressing hoekkast, juniorbedden en tal van leuke kasten zitten in deze nieuwe kamer van Paidi. De kamer Oscar verwachten we ergens begin 2020.

Hello Scott! Het babypark van Paidi

Nieuw in het gamma bij Paidi is het park! De box Scott van Paidi is er in 3 kleuren nl wit, licht grijs en donker grijs. Het park kan gewoon op de grond, of met 2 retro wielen of op elke hoek een zwenkwieltje. De parken zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste normen qua veiligheid en afwerking. De bodem is verstelbaar, mee afgewerkt in dezelfde kleur en kan u belasten tot max 100 kg....flinke baby ons gedacht! ;-) Net zoals bij de meeste babybedden van Paidi kunnen bij het park Scott ook enkele spijltjes weggenomen worden om zo je peuter zelf in en uit het park te latten stappen. Scott van Paidi...naar onze mening zeker een aanvulling voor mama's en papa's die kwaliteit en ergonomie belangrijk vinden.

Kinderwagen packs van Bébécar

De packs van Bébécar bestaan al even, maar er komen weer enkele nieuwe trendy kleuren bij. De kinderwagen packs van Bébé car bestaan uit het onderstel, de draagmand, een kinderzitje, een verzorgtas én een maxicosi..... alles wat u dus nodig heeft in 1 pack. Het onderstel is beschikbaar in verschillende kleuren, net zoals u kan kiezen tussen verschillende kleuren qua bekleding. De prijs.....net geen 1000 euro, topdeal wat ons betreft voor een complete kinderwagen van Europeese makelij. Pssst....ook de modekleur Kaki kan u kiezen!

Bed Altezza van Mathy by Bols!

Mathy by Bols, das Belgisch, das design, das kwaliteit. MBB mag dan ook niet ontbreken op de Kind und Jugend beurs. Naar het bekende Caravanbed en het Boomhutbed, kwam Mathy by bols deze keer met het Boomhutbed met glijbaan, zoals alles meubelen van MBB zijn deze ook weer in tal van kleuren te verkrijgen. Nieuw was het bed ALTEZZA, een hoogslaper met trampolines.....echt wel! Slapen en spelen dat kan met het bed van MBB ALTEZZA.

Vox babykamers en kinderkamers.

Vox furniture kon uiteraard niet afewezig zijn. Vox bracht op de meubelbeurs Kind und Jugend tal van nieuwe babykamers. De babykamer Cute, een strakke kamer vekrijgbaar in zwart of in wit, het onderstel is gemaakt uit metaal, of de babykamer Vintage een babykamer in houtkleur met de fronten die verkrijgbaar zijn in tal van accentkleuren, of misschien de babykamer Nature van Vox een scandinavische babykamer is grijs of wit, telkens met een houten onderstel of de babykamer Simple van Vox, babykamer en kinderkamer waar combineren en kiezen de opzet is. Vox furniture dat zijn trendy, betaalbare en degelijke babykamers en kinderkamers......u kan ze uiteraard vinden bij De Boomhut! ;-)

Kinderwagens Pacific en Buggy Eclipse van Silver Cross

Silver Cross had ook weer tal van nieuwigheden. Opvallend was de nieuwe kinderwagen Pacific van Silver Cross, een kinderwagen voor alle terreinen, met een grote draaimand en makkelijk in gebruik. De buggy Pacific zal uitaard leverbaar zijn in tal van stijlvolle kleuren. De compacte kinderwagen Surf 2 komt met een nieuwe limited edition, de kinderwagen Eclipse van Silver Cross, zwart onderstel met stijlvolle zwarte bekleding. De best verkochte kinderwagen Wave van Silvercross krijgt een nieuwe kleur namelijk de kleur Slate, andere kleuren verdwijnen dan weer uit het aanbod. In het klassieke aanbod Balmoral en Kensington is er weinig nieuws te vertellen buiten dan de volledig witte kleur uitvoering en een nieuwe poppewagen 'Snow Princess Doll's Pram'

Mobieltjes fantasy clouds en Blossom dream van Baby Bello

Trots! De Boomhut wordt als eerste verdeler van de leuke mobieltjes fantasy Clouds en Blossom dream van het merk Baby Bello, leuke mobieltjes voor boven het park of het babybed. Met de handige houten steun kan u deze makkelijk boven elk type park of bed hangen.