We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Lounge kussens

Geen opties van deze artikelen zijn beschikbaar.

Een zitzak of zetelbed op je kamer? De max.

Lekker chillen met je maten? Gamen of chatten? Of gewoon een toffe plaats om een boek te lezen of te internetten? Misschien zoek je wel een 1-persoons of 2-persoons slaapbank waarop je vriendinnen en vrienden kunnen blijven crashen? Een zitzak of zetelbed verdient een plaatsje op je kamer.

Wat wij een goede zitzak of een stevig zetelbed noemen?

Wij Boomhutters kijken naar het comfort. Bij ons geen zitzakken waarbij je na drie maanden het gevoel hebt dat je op de grond ploft. Een aantal zitzakken hebben ook een afneembare hoes zodat je oudjes ze nu en dan in de wasmachine kunnen steken. Dat horen ze graag.

En je zetelbed. Is het in de eerste plaats een zetel en drie keer per jaar een bed? Of laat je hierin regelmatig een vriend of vriendin slapen? In het laatste geval stellen wij Boomhutters toch een wat steviger model voor. 

G1 id? Misschien moet je gewoon eerst even swipen doorheen onze eshop. Een zot model van zitzak of zetelbed gevonden? Effe sharen met je vrienden of met je oudjes. 

Een zitzak of zetelbed kopen

Zoals altijd maken wij Boomhutters het je echt gemakkelijk.

  • Je woont in de buurt van Geel? Spring even binnen. Test. Neem een selfie en zie wat je vrienden ervan vinden. 
  • Je weet wat je wil? Bestel online en kies voor ‘afhalen’
  • Of bestel online en maak het je gemakkelijk: wij leveren de zitbal of het zetelbed bij jou thuis – tot in je kamer