We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

ONDERWEG

Filter volgens
Shop nu volgens
  1. Maat Andere Verwijder dit artikel
  2. Prijs € 300,00 - € 399,99 Verwijder dit artikel
Geen opties van deze artikelen zijn beschikbaar.

Autostoelen

Autostoelen: van maxi cosi tot grote autostoel. Ze zijn er in alle maten, kleuren en gewichten. Let bij uw keuze vooral op de veiligheid, het gebruiksgemak en de duur van gebruik. Vaak is het kiezen van een autostoel van verschillende groepen samen duurder in aankoop, maar goedkoper op termijn. De Boomhut helpt u graag verder met de keuze van de juiste autostoel.

Reisbedje enzo

Voor je het weet, ben je met je baby op stap: naar peter of meter, grootouders, familie of vrienden. Straks misschien ook naar de kindercrèche. En gegarandeerd zul je soms eens zuchten. Want voor je het weet, zit je auto vol.

-       Een luiertas met babyspulletjes
-       Een draagwieg
-       Wat later een maxi cosi of een autostoel
-       Een reisbedje

Comfortabel en veilig op stap dankzij De Boomhut.

Zijn we het erover eens? De veiligheid moet top zijn? Alles dat je bij De Boomhut vindt om met je baby onderweg te zijn, voldoet aan de Europese regelgeving. Een maxi cosi is zo’n klassieker die al jaaaarenlang bestaat. Je vindt de modellen die wij praktisch vinden in onze Boomhut-eshop. Je wil wat meer advies? Beter kunnen vergelijken? Dan ontvangen we je met een flinke portie Boomhut-enthousiasme. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we welke vragen we je moeten stellen en welke argumenten we moeten meegeven om een goede keuze te maken.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.