We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Omruilen

Voor volgende producten beschikt de consument niet over het recht om af te zien van de aankoop:

- goederen die volgens de specificaties van de klant
  vervaardigd zijn of een persoonlijk karakter hebben
- goederen die door hun aard niet terugbezorgd kunnen worden
- goederen die te snel kunnen bederven of verouderen
- audio- en video-opnamen of software waarvan
  de verzegeling verbroken werd
- dagdbladen, tijdschriften en magazines

Deze uitzonderingen zijn door de wet vastgelegd.

Volgens de wet op de verkoop op afstand heeft u het recht om je aankoop terug te sturen. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Het terugsturen dient binnen de 14 kaldenderdagen na ontvangst van uw pakketje te gebeuren, het artikel dient in de originele verpakking (als er een zegel is mag deze niet verbroken zijn), onbeschadigd  en ongebruikt te worden teruggestuurd naar: De Boomhut bvba, Herentalseweg. 62, 2440 Geel. Let op dat uw pakketje genoeg gefrankeerd is, voeg aan uw pakketje ook uw gegevens en uw bankrekening toe, alsook de nummer van de originele bestelling. Wij storten dan na ontvangst het bedrag van het artikel terug.
De kosten voor het terug sturen voor het pakketje is steeds op kosten van de klant. Twijfelt u over een product of hebt u een bijkomende vraag? Aarzel niet en bel ons of stuur een mailtje naar shop@deboomhut.beDe Boomhut helpt u graag verder.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.