We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

SUAVINEX

Suavinex Fopspeen

Suavinex werd opgericht in 1983. Vanaf dat moment zou de wereld van de babyverzorging nooit meer hetzelfde zijn. Suavinex is een topmerk dat tutjes, papflessen en fopspeenkettingen bekijkt als echte mode-accessoires voor baby's. En niet alleen dat, het is een merk dat een natuurlijk latex speen aanbiedt, het grote voordeel hiervan is dat ze soepelder zijn waardoor ze minder effect hebben op de stand van het gebit. Elk jaar opnieuw krijgt Suavinex het voor elkaar om verschillende baanbrekende collecties uit te brengen. Kortom: Suavinex staat voor een unieke kwaliteitsvolle collectie waarbij design steeds voorop staat.

Producten 1-12 van 59

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 59

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaid

Een plaid is zoooo gezellig. Leuk om je onder te nestelen voor een gezellig tv-avondje in de zetel. Je kan ook een plaid op je bed leggen. Want zo'n deken brengt ook cosyness in de kamer. 

Sierkussen erbij?

Een sierkussen zorgt voor nog meer gezelligheid. Niets heerlijker dan een bed vol sierkussens :-) En dat in combinatie met een bijpassende plaid... Wedden dat jij vandaag de ganse dag in bed blijft?