We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

RECOR BEDDING

boxspring

Op zoek naar een boxspring voor de kinderkamer? Gevonden! Recor bedding heeft alle maten van boxsprings bedden voor de jeugdkamer.

recor bedding

Recor Bedding is een dochteronderneming van de internationale Recor-groep, Belgische marktleider in kwaliteitsmeubelen. Het bedrijf is sinds 1987 gevestigd in Genk. Bij Recor Bedding vind je hoogkwalitatieve matrassen, traditionele of verstelbare lattenbodems en boxsprings - ook in speciale maten. Voor alles hebben we een creatieve slaapoplossing. Dankzij Recor Bedding slaap je gezond en volledig in harmonie met je lichaam. Geniet van Belgisch vakmanschap. Slaap lekker - zacht!

✓ Recor bedding boxspring ✓2.000 m2 showroom ✓Professioneel advies ✓Eigen montageteams ✓Alle grote merken ✓bed 'op maat'

3 producten

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actieset Lattenbodem 120cm + matras 120cm
  Actieset Lattenbodem 120cm + matras 120cm
  Promo prijs € 549,00 Adviesprijs € 699,00
 2. Actieset Lattenbodem 90cm + matras 90cm
  Actieset Lattenbodem 90cm + matras 90cm
  Promo prijs € 299,00 Adviesprijs € 449,00
 3. Boxspring Lewis van Recor bedding
  Boxspring Lewis van Recor bedding

3 producten

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaid

Een plaid is zoooo gezellig. Leuk om je onder te nestelen voor een gezellig tv-avondje in de zetel. Je kan ook een plaid op je bed leggen. Want zo'n deken brengt ook cosyness in de kamer. 

Sierkussen erbij?

Een sierkussen zorgt voor nog meer gezelligheid. Niets heerlijker dan een bed vol sierkussens :-) En dat in combinatie met een bijpassende plaid... Wedden dat jij vandaag de ganse dag in bed blijft?