We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

QUAX NV

quax park

De Boomhut is hoofdverdeler van Quax, ook de parken en boxen van Quax kan u bij ons kopen.

quax babykamer

Van je eerste hapje tot je eerste stapje. Van je badjas tot je bedje. Van park tot buggy en van potje tot badje. Met Quax beleef je zorgeloos dat zalige avontuur dat groot worden heet. Quax is een Belgisch merk dat zowel babykamers, wiegen, parken, kinderwagens, buggy's, eetstoelen, zeteltjes, kinderkamers.....kortom teveel om op te noemen. Alles voor uw baby en kind kan u vinden bij het merk Quax. De Boomhut met winkels Geel is uw dealer voor dit merk. De Boomhut en Quax, alvast een goede start!

quax buggy

✓ Quax brand store ✓2.000 m2 showroom ✓Professioneel advies ✓Eigen montageteams ✓Alle grote merken ✓Kinderkamers ✓Hoofdverdeler

Producten 1-12 van 43

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 43

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaid

Een plaid is zoooo gezellig. Leuk om je onder te nestelen voor een gezellig tv-avondje in de zetel. Je kan ook een plaid op je bed leggen. Want zo'n deken brengt ook cosyness in de kamer. 

Sierkussen erbij?

Een sierkussen zorgt voor nog meer gezelligheid. Niets heerlijker dan een bed vol sierkussens :-) En dat in combinatie met een bijpassende plaid... Wedden dat jij vandaag de ganse dag in bed blijft?