We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Ons Team

De Boomhut is een echt familiebedrijf. Ooit begonnen als algemene meubelwinkel in Hemiksem werd getransformeerd naar een speciaalzaak voor kindermeubelen toen Jim in 2001 de zaak overnam van zijn ouders.

De Boomhut is geboren!

In 2009 barstte de Boomhut in Hemiksem uit zijn voegen en hebben we een nieuwe geplant in Geel. Intussen werken we met een team van jonge en enthousiaste collega’s waar de familiale sfeer nog erg blijven hangen is.

team2

Ons team

Ons team bestaat uit monteurs die de droomkamers thuis komen bouwen, administratieve duizendpoten die elke klant met een glimlach verder helpt en zorgt dat alles administratie netjes verloopt, online specialisten die boomhutpakjes rondstuurt over heel België en Nederlanden collega's die zorgen voor de inrichting van de winkel en het ontwerpen van kamers op maat. Dit toffe team wordt gestuurd door Jim die tevens zorgt voor de dagelijkse leiding van De Boomhut.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.