We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Nardi Hoogslapers

  • JEUGDKAMER
Vanaf
€ 2.000,00
Incl. BTW

Niet op voorraad

Geleverd en geplaatst
Hoogslaper Nardiinterni, Italiaanse meubelen - De Boomhut
Beweeg uw muis over de afbeelding of klik om te vergroten
Stapelbed Nardiinterni, Italiaanse meubelen - De Boomhut Hoogslaper Nardiinterni, Italiaanse meubelen - De Boomhut Hoogslaper met kasten Nardi interni, Italiaanse meubelen - De Boomhut Hoogslaper met bureau Nardi interni, Italiaanse meubelen - De Boomhut
Omschrijving

Nardi, dé Italiaanse kinderkamerreeks met hoogslapers, stapelbedden en halfhoogslapers. 7 basiskleuren die kunnen worden gecombineerd met een 40-tal accentkleuren.

U kiest maar! Bijna alles kan met deze kinderkamer reeks, 1001 mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Een moeilijke kamer onder schuin dak? Of juiste een hele grote kamer? Nardi heeft voor u de oplossing. Bijna alles kan met Nardiinterni: een bureau op maat, ontelbare kastcombinaties (ook op maat), bedden, halfhoogslapers, hoogslapers, stapelbedden het is allemaal geen enkel probleem. Ontelbare mogelijkheden biedt deze collectie aan om uw kamer optimaal in te vullen. U ziet het bos door de bomen niet meer? Kom vlug langs in onze winkel te Geel met het plan van de kinderkamer! Wij helpen u graag met advies, een vrijblijvende voorstel en zelfs een 3D tekening.

pdf
(Grootte: 1.7 MB)
Download hier de kleine brochure van Nardiinterni. Il book van Nardi
  • 1001 mogelijkheden
  • Melamine en/of lak
  • Bredere bedden
  • Verscillende vormen bureaus
  • Maatwerk mogelijk Toon meer

Ik heb een vraag over deze kamer

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.