We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

CYBEX

Cybex Autostoel

Cybex autostoel, dat staat voor veiligheid, autostoelen van topkwaliteit. Centraal binnen het merk en binnen de productontwikkeling staat het Cybex DSF innovatie principe (Design Safety Functionality): een combinatie van uniek ontwerp, onovertroffen veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit. Deze aanpak resulteert niet alleen in de ontwikkeling van prijswinnende pionerende autostoelen zoals de achterwaarts gerichte Sirona maar ook tot vele Red Dot Design awards.

Cybex Priam

Ken jij de Cybex Priam Kinderwagen al? Door altijd op zoek te zijn naar verbeteringen en uitdagingen niet uit de weg te gaan, is Cybex niet alleen leider geworden als het gaat om veiligheid, maar wordt het ook gezien als innovatief lifestyle en fashion merk. Met een frisse aanpak ontwerpt Cybex producten voor ouders terwijl altijd de grenzen die veiligheid, ontwerp en functie van elkaar scheiden, worden opgzocht.

Cybex

Begin 2014 ging het Duitse Cybex samen met Goodbaby Inernational Holdings Limited, een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor duurzame kinderproducten, met het hoofdkantoor in China. Met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 25 jaar research en development, ontwerp en testen, met eigen productiefaciliteiten, zet Goodbaby de wereldwijde standaard neer als het gaat om veiligheid, innovatie, ontwerp en productie.

Producten 1-12 van 27

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 27

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaid

Een plaid is zoooo gezellig. Leuk om je onder te nestelen voor een gezellig tv-avondje in de zetel. Je kan ook een plaid op je bed leggen. Want zo'n deken brengt ook cosyness in de kamer. 

Sierkussen erbij?

Een sierkussen zorgt voor nog meer gezelligheid. Niets heerlijker dan een bed vol sierkussens :-) En dat in combinatie met een bijpassende plaid... Wedden dat jij vandaag de ganse dag in bed blijft?