Welk kinderbed kies je? 4 Tips

Welk kinderbed kies je? 4 Tips

Van Babybed Naar Groot Bed

De overgang van babybed naar een eenpersoonsbed is best wel spannend hoor :-) Dikwijls schakelt men over naar een groot bed rond schoolleeftijd, maar dit kan ook best vroeger of later hoor. Is er bijvoorbeeld een broer of zus op komst? Of vind je je babybed nog veel te cosy? Veel hangt af van je kindje zelf. Belangrijk is wel dat je als eerste grote bed niet voor een te hoog bed kiest. We raden aan te starten op normale bedhoogte. 

Wist je dat er heel wat ombouwbare bedden bestaan? Je start dan met een normale bedhoogte, maar kan dit bied in een latere fase ombouwen  naar vb. een hoogslaper of stapelbed via ombouwpakketten.

Een uitvalbeveiling mag ook zeker niet ontbreken. We hebben heel wat universele systemen die op vrijwel elk bed passen.

Hemelbed van Lifetime

Kinderbed Kinderkamer Lynn Bopita Kinderbed Billy van Vipack

  

Hoogslaper

Kinderen zijn dol op hoogslaper. (Lees 'Hoe hoger, hoe liever'). Maar kleine waaghalzen, let toch een beetje op. Al onze bedden zijn uiteraard gekeurd op veiligheid, maar voorizchtigheid is de boodschap. 

We raden als min. leeftijd 4 à 5 jaar aan om je aan een hoger bed te wagen. Zoek je het toch liever in lagere oorden? Dan kan je ook kiezen voor een halfhoogslaper. In dit kinderbed slaap je ook op een hoger niveau, maar niet zoooo hoog.

Halfhoogslaper Lifetime

Kinderkamer Kira van Paidi Halfhoogslaper Bopita Combiflex Kinderkamer muba

   

Hoogslaper Met Bureau

Ga je naar de lagere of middelbare school? Dan staat huiswerk vast dagelijks op het programma. Een leuke combinatie voor jou zou dan wel een hoogslaper met bureau kunnen zijn. Dit is niet alleen supercool, want je hebt dan een groot bureau (Yes, 200 cm breed) en je zit ook nog eens in een knus hoekje onder je bed. Deze opstelling is ook erg plaatsbesparend, want je hebt geen apart bureau meer nodig. Toch liever geen bureau onder het bed? Maak er dan een gezellig zithoekje van...

Kinderkamer hoogslaper met bureau Nordic Bopita

Kinderkamer Op Jouw Maat

Ja, we kennen er alles van ... Kinderen kunnen al HEEL goed weten wat ze willen. We hebben een zeer ruime keuze kinderbedden en kinderkamers, maar misschien is zoon-of dochterlief toch niet erg enthousiast. Wel, we hebben goed nieuws. De kinderkamers van Nardi Interni hebben 1001 mogelijkheden. Met deze collectie is vrijwel alles mogelijk. Hoe ziet jouw droomkamer eruit? Wie weet kunnen wij ze helpen realiseren. Wens, wens, wens... Check hier meer over maatkamers.

Kinderkamer Nardi

Kinderkamer Nardi Kinderbed Nardi Kinderkamer op maat nardi interni