Cybex maxi cosi en buggy!

Cybex maxi cosi en buggy!

Maxi cosi autostoel

De autostoel, ja de maxi cosi! Bij de aankoop van een autostoeltje staan veiligheid, betrouwbaarheid en comfort voorop. Ontspannen en comfortabel in de auto kunnen zitten is een must voor jou kind. De leeftijd, de lengte en het gewicht van je kind zijn belangrijke punten bij het kiezen van een autostoeltje. Cybex autostoelen zijn dé perfecte autostoelen. Scoren het hoogst in de veiligheidstesten, bieden het meeste comfort ....de perfecte start dus. De kinderzitjes van Cybex, de Cloud Z I-Size voldoen aan de hoogste veiligheidsvoorschriften, dit kinderzitje kan u met de gordel in de auto bevestigen of met de laatste nieuwe isofix base z die geschikt is voor de Cloud autostoel of de Sirona kinderstoel, beide passen op deze isofix base Z.

Buggy

De buggy is het eerste vervoermiddel van uw baby. De keuze is heel belangrijk omdat uw kind heel wat tijd zal doorbrengen in de buggy. Comfort, wendbaarheid, makkelijk op te vouwen, kwaliteit ....allemaal dingen die meespelen. De Buggy van Cybex voldoet aan al uw eisen, dit is de ultieme kinderwagen.

Groep 0 en 0+

De autostoel is voor baby's tot 1 jaar en minder dan 13 kg (volgens de oude norm). Deze kinderzitjes worden altijd in achterwaartse richting geïnstalleerd. De Cloud Z kan u met de autogordel vastmaken, of u kan de base Z gebruiken met Isofix-bevestigingspunten. Stoeltjes tegen de rijrichting geplaatst zijn veiliger bij een frontale botsing.

egen de rijrichting worden geplaatst zijn veiliger bij een frontale botsing voor de jongste kinderen.

Groep 1

Groep1 is voor kinderen van ongeveer 1 tot 3 jaar en van 9 tot 18 kg (‘oude’ norm). Het kind zit doorgaans in de rijrichting van de auto (voorwaarts gericht) bij de oudere modellen. Bij de nieuwe cybex modellen zit het kindje met de rug tegen de rijrichting dit noemen we de de i-Size modellen, deze zijn een pak veiliger dan de oude modellen. Bevestiging kan met de Isofix base Z of via de autogordel. De laatste nieuwe kinderstoelen van Cybex voldoen aan de laatste nieuwe i-size norm en zijn dus veiliger bij een eventuele aanrijding.

Groep 2 en groep 3

Groep 2 en 3 worden bijna altijd gecombineerd en zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Deze autostoelen worden met de gordel vastgemaakt. De Cybex autostoelen hebben een rugleuning en hoofd-en zijsteunen deze bieden de beste bescherming. De autostoelen van Cybex komen vaak als beste uit de testen