We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

Levering

Kleine pakketjes worden gratis geleverd voor bestellingen vanaf 69 euro. Bestel je voor een lager bedrag? Dan betaal je 5 euro verzendkosten wat België en Nederland betreft. Grote pakketten (meubelen) passen niet in de brievenbus. Hier gelden andere voorwaarden. Koop je meubilair, dan worden dit zonder extra kosten aan huis geleverd. Dit voor bestellingen vanaf 800 euro, binnen een straal van 50 km tot op de eerste verdieping. Uitzonderingen worden duidelijk vermeld bij het artikel.

Woon je verder? Wens je montage op de tweede verdieping? Heb je specifieke vragen in verband met de levering van je bestelling? De Boomhut helpt je graag verder! Bel ons, stuur een mailtje naar shop@deboomhut.be of kom langs in onze winkel te Geel. Samen zoeken we naar een oplossing!

Sommige dingen zijn te zwaar of logistiek moeilijk om te versturen. Deze artikelen kan je wel kopen maar dienen steeds te worden afgehaald in onze Boomhut winkel.
Meestal gaat het om grote dingen zoals parken en volledige kamers. Je wenst deze toch laten leveren? Dat kan! Neem even contact op met ons via mail (shop@deboomhut.be). Wij kijken dan even wat kan en wat de extra kostprijs hiervoor is. De montage van grote dingen (bedden, kamers, parken....) is nooit inbegrepen.

Je wenst je bestelling rechtstreeks te laten leveren bij de gelukkige? Dat kan! Vul naam en adres in van het feestvarkentje en schrijf een leuk berichtje. De Boomhut voegt dit dan toe aan het pakketje. Joepie, cadeautjes!!!

De Boomhut moet z'n verplichtingen ten opzichte van zijn klant niet nakomen als overmacht dit verhindert. Overmacht zoals bijvoorbeeld storingen binnen het bedrijf, staking van bpost ed.

Als de levering niet naar wens is (tekort, schade...) dient u binnen de 24 uur contact met ons op te nemen op shop@deboomhut.be, we kijken dan samen wat er verder moet gebeuren. Na afspraak kan u het terugsturen naar De Boomhut bvba, Herentalseweg 62, 2440 Geel.

Copyright © 2020 Deboomhut. All rights reserved.