We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

NARDI INTERNI

nardiinterni

Ondek bij De Boomhut Nardiinterni dé Italiaanse jeugdreeks met 1001 mogelijkheden. Nardi dat is ontelbare combinaties voor kinderen en jeugd. U kan kiezen uit de maar liefst 7 corpuskleuren en een 41-tal accentkleuren (lak en melamine).

nardi jeugdkamers

Deze Italiaanse tienercollectie levert u Italiaanse finesse waar uw kids en u lang plezier aan zullen beleven. Bedden, hoogslapers met bureau, schuifdeurkasten, vouwdeurkasten, hoekkasten, inloopdressings, boekenkasten, brugkasten, ... bijna alles is mogelijk. Nardi past in 'elke' ruimte! Wij zoeken graag samen met u naar de meeste optimale indeling van de kamer en bezorgen u een vrijblijvende prijsopgave en een tekening in 3D. Op die manier weet u perfect hoe de kamer er zal uitzien.

nardi catalogus

De Boomhut is hoofdverdeler voor Nardi voor Antwerpen en Limburg. Nardiinterni en De Boomhut ... alvast een goede start! De catalogus van nardi kan u vinden op onze website of neem een kijkje op de site van Nardiinterni www.nardi.it

 1. Kinderkamer Nardi
  Kinderkamer Nardi
 2. Kinderkamer Nardi
  Kinderkamer Nardi
 3. Jeugdkamer Nardi
  Jeugdkamer Nardi
 4. Nardi Halfhoogslapers
  Nardi Halfhoogslapers
 5. Nardi Hoogslapers
  Nardi Hoogslapers
 6. Jeugdkamer Nardi
  Jeugdkamer Nardi
 7. Nardi bedden
  Nardi bedden
 8. Nardi Halfhoogslapers
  Nardi Halfhoogslapers
 9. Stapelbedden van Nardi
  Stapelbedden van Nardi
 10. Jeugdkamer Nardi
  Jeugdkamer Nardi

Artikel(en) 1%

Toon Per pagina

Baby