We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

NARDI INTERNI

nardiinterni

Ondek bij De Boomhut Nardiinterni dé Italiaanse jeugdreeks met 1001 mogelijkheden. Nardi dat is ontelbare combinaties voor kinderen en jeugd. U kan kiezen uit de maar liefst 7 corpuskleuren en een 41-tal accentkleuren (lak en melamine).

nardi jeugdkamers

Deze Italiaanse tienercollectie levert u Italiaanse finesse waar uw kids en u lang plezier aan zullen beleven. Bedden, hoogslapers met bureau, schuifdeurkasten, vouwdeurkasten, hoekkasten, inloopdressings, boekenkasten, brugkasten, ... bijna alles is mogelijk. Nardi past in 'elke' ruimte! Wij zoeken graag samen met u naar de meeste optimale indeling van de kamer en bezorgen u een vrijblijvende prijsopgave en een tekening in 3D. Op die manier weet u perfect hoe de kamer er zal uitzien.

nardi catalogus

De Boomhut is hoofdverdeler voor Nardi voor Antwerpen en Limburg. Nardiinterni en De Boomhut ... alvast een goede start! De catalogus van nardi kan u vinden op onze website of neem een kijkje op de site van Nardiinterni www.nardi.it

✓ Hoofdverdeler Nardiinterni ✓2.000 m2 showroom ✓Professioneel advies ✓Eigen montageteams ✓Alle grote merken ✓Kamers 'op maat'

8 producten

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kinderkamer Nardi
  Kinderkamer Nardi
 2. Kinderkamer Nardi
  Kinderkamer Nardi
 3. Kinderkamer Pratico
  Kinderkamer Pratico
 4. Nardi bedden
  Nardi bedden
 5. Nardi Halfhoogslapers
  Nardi Halfhoogslapers
 6. Nardi Halfhoogslapers
  Nardi Halfhoogslapers
 7. Nardi Hoogslapers
  Nardi Hoogslapers
 8. Toonzaalmodel bed Nardi
  Toonzaalmodel bed Nardi
  Promo prijs € 499,00 Adviesprijs € 879,00

8 producten

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaid

Een plaid is zoooo gezellig. Leuk om je onder te nestelen voor een gezellig tv-avondje in de zetel. Je kan ook een plaid op je bed leggen. Want zo'n deken brengt ook cosyness in de kamer. 

Sierkussen erbij?

Een sierkussen zorgt voor nog meer gezelligheid. Niets heerlijker dan een bed vol sierkussens :-) En dat in combinatie met een bijpassende plaid... Wedden dat jij vandaag de ganse dag in bed blijft?