We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.


Extra Kortingen bij De Boomhut

De ganse maand november geniet je van extra korting* bij de aankoop van een babykamer, kinderkamer of tienerkamer!

10% korting in de vorm van een cadeaubon, te besteden aan decoratie in de winkel.

Ook op afzonderlijke meubelen is de korting geldig. 

Breng een bezoekje aan onze Boomhut winkel. We hebben een showroom van 2000 m², ruime parking voor de deur en een speelhoek voor de kids. Overtuigd :-)

Shop je liever van thuis uit? Neem dan zeker een kijkje op de webshop.

Gratis Dekbedovertrek van Snurk

Koop je een complete kinderkamer of jeugdkamer? Dan schenken we je graag een gratis** dekbedovertrek van Snurk erbij! De kinderdekbedovertrekken van het merk Snurk zijn zo leuk en zo populair. Welke is jouw favoriet?

Dolle Herfstkortingen bij De Boomhut, nog tot en met 30 november. Niet te missen... Kom jij ook eens 'binnengewaaid'?

* 10% korting in de vorm van een cadeaubon te besteden aan decoratie in de winkel, na levering van de meubelen. Korting enkel geldig op meubilair. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen, zie voorwaarden in de winkel. Niet geldig op toonzaalmodellen, promokamers en actiekamers. Geldig van 01/11 t.e.m. 30/11/2019. Uitzonderingen : Meubar, Neyt, Mobiline, Vipack, Transland en Childhome.

** Maat 140 x 200, geen flanel. Uitzonderingen zie *. Bestelling min. bed, nachttafel, kleerkast en bureau. Zie ook voorwaarden in de winkel.