We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

10% Korting op Meubelen

Van 1 tot 15 december geniet je van 10% Korting* bij de aankoop van een Babykamer, Kinderkamer of Tienerkamer in onze winkel.

Wens je enkel een bed of commode? Perfect, de korting is ook geldig op afzonderlijke meubelen!

Deze korting wordt toegekend in de vorm van een cadeaubon en wordt opgestuurd samen met de factuur. Alles verloopt dus automatisch, je hoeft er helemaal niets voor te doen :-)

* niet geldig op toonzaalmodellen, actiekamers, actieafhaalkamers. Uitgezonderd Childhome, Vipack, Transland. Enkel geldig op meubelen. 


10% Korting op Decoratie, Lifestyle en Meer

December is pakjesmaand! De Boomhut helpt Sint en de Kerstman graag een handje en deelt 10% Korting** uit bij de aankoop van decoratie, accessoires, babykleertjes, speelgoed en veel meer.

De actie is geldig van 1 tot en met 31 december.

Zowel in de winkel als op de webshop is de korting geldig. Vergeet online niet de kortingscode 'HAPPY2021' te gebruiken :-)

** niet geldig op meubelen, kinderwagens en promoties.


De Boomhut ontvangt je 'Coronaproof'

Onze winkel is weer open, wat zijn we blij :-)
Jammer genoeg zal de organisatie nog steeds erg strikt moeten verlopen en mogen we jullie dus niet met open armen ontvangen, maar wel met een 'big smile' achter ons mondmasker hoor!
Hoe verloopt alles praktisch?

  • In principe is de regel om verplicht alleen te winkelen, en wordt er gevraagd om gezelschap van minderjarigen zoveel mogelijk te beperken.
  • Maar is een uitzondering voor grote aankopen waarbij een grondige besprekening noodzakelijk is gezien de impact op het huishouden. Dan mag je met 2 volwassenen komen. Ideaal dus voor als je op zoek bent naar een kamer voor zoon- of dochterlief :-)
  • Een afspraak maken is altijd makkelijk en een echte aanrader. Op deze manier ben je zeker dat je tijd in de winkel optimaal wordt ingevuld en hoef je niet te wachten.
  • Bezoek van maximaal 30 minuten 
  • Winkels mogen maar één iemand per 10 vierkante meter binnenlaten
  • Basisregels zoals handen wassen, afstand houden en mondmasker dragen moeten strikt opgevolgd worden.
Hou je het liever meer op afstand? 
 • We blijven bereikbaar via mail en social media
 • Wist je dat steeds op onze webshop terecht kan? Deze is altijd open en hier is geen tijdsbeperking opgelegd :-)
 • Afhalingen van aankopen, meubelen en geboortelijsten blijven mogelijk 
 • Op dit moment bliijft onze leverdienst normaal aan het werk en blijven geplande leveringen ongewijzigd


Heb je nog vragen, wens je graag een prijsofferte of wens je graag een afspraak te maken? Contacteer ons via info@deboomhut.be of Instagram/Facebook.
 

Oprecht "Bedankt" voor het begrip en het vertrouwen in ons. #zorgvoorelkaar #samensterk #staysafe