We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. - Lees meer in onze cookie statement. - Ok, geen probleem.

CHILDHOME

childhome

Childhome biedt een enorme diversiteit aan keuzes wat meubelen en toebehoren betreft. Het is de overkoepelende naam van de Belgische merken Childwood en Childwheels. Bij De Boomhut online vindt u Childhome artikelen voor de verzorging en veiligheid van uw baby, peuter en kleuter.

childwood bed

Childwood heeft bedden voor uw babykamer en voor uw kinderkamer. Verschillende kinderbedden qua stijl en kleuren kan u vinden bij De Boomhut.

childwood evolu

De eetstoel van Childhome, miltifunctionele eetstoel die tal van prijzen heeft gewonnen.

✓ Childwood kindermeubelen ✓2.000 m2 showroom ✓Professioneel advies ✓Eigen montageteams ✓Alle grote merken ✓Kamers 'op maat'

Producten 1-12 van 142

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 142

Per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaid

Een plaid is zoooo gezellig. Leuk om je onder te nestelen voor een gezellig tv-avondje in de zetel. Je kan ook een plaid op je bed leggen. Want zo'n deken brengt ook cosyness in de kamer. 

Sierkussen erbij?

Een sierkussen zorgt voor nog meer gezelligheid. Niets heerlijker dan een bed vol sierkussens :-) En dat in combinatie met een bijpassende plaid... Wedden dat jij vandaag de ganse dag in bed blijft?