Veilig Slapen Met Het Babynestje Van DockAtot

Veilig Slapen Met Het Babynestje Van DockAtot

Babynestje Deluxe+ van DockAtot

Het Babynestje Deluxe+ van DockAtot is het enige veilige en goedgekeurde babynestje voor baby's van 0 tot 8 maanden. DockAtot was vroeger gekend onder de naam Sleepyhead en is ontworpen om baby’s een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor te bieden.
Baby’s kunnen rusten, spelen en een loungen zonder beperkingen van gespen en afleidingen van felgekleurde toeters en bellen. Dit is een uniek gepatenteerd babynestje met een afneembare hoes. Het nestje is overal in huis te gebruiken, op reis en/of wanneer je bijvoorbeeld op visite gaat.

Dockatot Babynestje - 8 kenmerken:

  • Uniek ontwerp gebaseerd op de baarmoeder: Het babynestje bootst de baarmoeder zo goed mogelijk na, zodat je baby dadelijk een veilig gevoel ervaren wanneer hij in het knusse, veilige en vetrouwde babynestje ligt.
  • Gaat afplatting van het hoofdje tegen: De hoes sluit niet strak aan op het matrasje en vormt een soort van hangmatje. Hierdoor hebben baby's minder kans op een afgeplat hoofdje.
  • Anti-reflux: Het hogere hoofeinde verkleint de kans dat je kindje melk zou teruggeven.
  • Luchtdoorlatend: Je baby zal het niet te warm krijgen in de DockAtot omdat de lucht door het nestje heen kan bewegen en geen warmte vasthoudt. Let wel op dat de kleding van je kleintje aangepast is aan de kamertemperatuur.
  • Voelt vertrouwd aan voor je baby: Dankzij de unieke vorm, de zijkanten en het dempende effect zal je kindje beter doorslapen in vergelijking met wiegjes en babybedden.
  • Veilig en hygiënisch: Alle onderdelen van het DockAtot babynestje zijn wasbaar op 60 graden, dus hygiënisch. Alle vulmaterialen hebben hygiënische en niet-giftige eigenschappen.
  • Voorkomt het gevaar van re-breathing: Bij re-breathing ademt de baby steeds zijn eigen lucht terug in. Doordat het lichaam de zuurstof uit de adem opneemt en je dus lucht met minder zuurstof uitademt, bevat deze lucht bij elke ademhaling steeds minder zuurstof. Omdat je wel kan ademen, krijg je geen reflex om naar lucht te snakken. Het is dus een stil gevaar, want je met de DockAtot voorkomt. Dit door de holle ruimte die er is tussen de stof en matras onder het hoofdje. Luchtcirculatie gegarandeerd!
  • Kindvriendelijke ritsen en naden: De naden van het DockAtot babynestje zijn volledig weggewerkt en de hoezen zijn voorzien van kindvriendelijke ritsen. De kindvriendelijke clip aan het voeteneinde springt automatisch open als er een gewicht vanaf 4 kg tegenaan schopt. Dit omwille van veiligheidsredenen.