Tetradoeken Zijn Onmisbaar: 5 redenen waarom

Tetradoeken Zijn Onmisbaar: 5 redenen waarom

Tetradoeken zijn onmisbaar voor al wie een baby in huis heeft. Je kan tetradoeken gebruiken voor heel wat dingen. Graag sommen we ze even op:

 1. Om je baby af te drogen na het badje
  Tetradoeken voelen heerlijk zacht aan en zijn ideaal om de fragiele huid van je kleintje af te drogen na het badje. Bovendien zijn hydrofiel doeken heel absorberend en dun,  ideaal dus om alle plooitjes van de huid droog te maken.

 2. Als luiermatje
  Ga je op uitstap met je baby? Vergeet dan geen tetradoek in de luiertas te stoppen! Leg deze doek onder je kleintje om te verschonen. Zo ligt mini me steeds proper.

 3. Als knuffeldoekje
  Veel kindjes hebben een tetradoek als knuffeldoek. Zo'n hydrofiel doek voelt heerlijk zacht aan en is lekker groot. Groot voordeel is dat de tetradoek erg ademend is. Je kindje kan zich dus probleem onder deze doek 'verstoppen'. 

 4. Als spuugdoekje
  Je kent het wel ... Je prinsje of prinsesje heeft net pap gedronken, boertje laten terwijl je het rechtop houdt en er komt wat melk terug. Maak er een gewoonte een tetradoek op je schouder te leggen nadat je lieveling gedronken heeft. Zo blijft je outfit netjes :-)

 5. Als slabbetje
  Op restaurant met je baby? Leuk! Elke mama of papa kent het wel, je opent de verzorgingstas en ... slabbetje vergeten. Geen probleem, gebruik een tetradoek als slabber.

Deze 5 redenen tonen duidelijk aan dat tetradoeken een must zijn op je geboortelijst of samenstellen van je babyuitzet. 

Tip: Voorzie er voldoende :-)