Solden op Baby-, Kinder- en Tienerkamers

Solden op Baby-, Kinder- en Tienerkamers

Solden 

Solden bij De Boomhut staat voor Extra Kortingen op een ruime selectie van onze Babykamers, Kinderkamers en Tienerkamers. De ganse maand januari profiteer je van Extra Voordeel bij de aankoop van meubelen. Kom zeker eens langs in onze winkel. Graag stellen we je een uitgebreide keuze van kamers voor van alle topmerken als Bopita, Lifetime, Nardi Interni, Vox, Quax, Recor, Paidi, Gautier enz. Er is parking voor de deur en een speelhoek voor de kids :-) Liever van thuis uit? Neem dan een kijkje op onze webshop.

Korting

De Korting is niet enkel geldig op complete kamers, maar ook op afzonderlijke meubelen. Op zoek naar een babybed? Is je kindje toe aan een kinderbed? Of wil je een bureau kopen? Dan is het nu de moment :-) De Boomhut is dé Kinderkamer specialist. Wees dus maar zeker, bij ons vind je de baby-, kinder- of tienerkamer van je dromen. We bieden je zo veel mogelijkheden, zelfs bijna maatwerk

Outlet

Outlet Kamers, zeker! Regelmatig maken Baby- Kinder- en Jeugdkamers uit onze showroom plaats voor nieuwigheden. Deze modellen gaan de deur uit aan Crazy Prices. Hou ze zeker in de gaten.

Heb je onze Koopjeshoek trouwens al gezien? Hier vind je de leukste babyspullen, rugzakken, dekbedovertrekken, lampjes, decoratie en nog veel meer aan Grote Kortingen. Kom hier zeker eens in snuffelen of neem een kijkje op de Outlet pagina online.