Nieuw! Babykamer Flow van Quax.

Nieuw! Babykamer Flow van Quax.

Huisshow bij Quax dat wil zeggen....nieuwigheden! En ook tijdens de moeilijke Corona periode heeft Quax niet stilgezeten.

Babykamer Flow van Quax

Nieuw is de Babykamer Flow, deze bestaat in 2 kleuren namelijk 'clay' en 'white'. Een strakke, greeploze babykamer, met een Scandinavische look.
De babykamer beschikt over een klein en een groot babybed. Het grote babybed 70 x 140 kan je omvormen tot een peuterbed zo gaat de kamer een lange tijd mee.
Naast een 2-deurs kleerkast is er ook een 3-deurs kleerkast beschikbaar. Beide kleerkasten zijn voorzien van lades die net zoals de deuren greeploos zijn.

Rocking chair Quax

Ook bij de rocking chairs is er 1 nieuwe kleur en een Limited Edition. 'Clay' is een nieuwe kleur voor de schommelstoelen, zowel voor de grote als voor de kinderschommelstoel
maar er is ook een 'schommel' voetbankje beschikbaar.
Daarnaast is er de Witte rocking chair in teddy stof. Super zacht en cool voor in elke kamer. Wees snel want deze is een Limited edition Rocking Chair.

Park Trendy van Quax

De bekende babykamers Trendy kent u, nu heeft deze reeks ook een wit park Trendy. Zelfde trendy stijl uitgevoerd in wit met een massief houten onderstel.

Babykamer Cocoon Ice White van Quax

De Cocoon reeks werd ook uitgebreide met de kleur Ice White. Deze betaalbare babykamer is er in verschillende kleuren, de inzet blokken voor in de nis van de
kleerkast en de commode maken deze kamer super speciaal.