Meter of Peter Vragen voor je baby? 7 Topcadeaus!

Meter of Peter Vragen voor je baby? 7 Topcadeaus!

Zwanger? Proficiat! Wellicht hebben jullie ook al wel nagedacht over welke hele speciale personen je als meter of peter zal vragen voor jullie kleine wonder. Maar hoe doe je dat?

Wil Jij Mijn Meter zijn?

Iemand als meter vragen voor je baby? Dat is zo'n mooi moment! We hebben alvast enkele superleuke cadeaus voor de toekomstige meter verzameld:

  1. Puzzel 'Wil Jij Mijn Meter Worden'. Dit blijft de grote favoriet. Een aanrader voor creatieve meters!
  2. Houten plankje 'Wil Je Mijn Meter Worden', gedecoreerd met een glazen tube met droogbloemen. Je kan een foto op het plankje plaatsen. Een aanrader voor meters die erg bezig zijn met styling en deco!
  3. Wenskaart in Tube Wil Jij Mijn Meter Worden. De boodschap staat gedrukt op seedless paper. Als je dit zaait komt er een plantje tevoorschijn! Ideaal voor meters met groene vingers!
  4. Makeup Tasje Meter Vragen . In dit toilettasje is plaats voor je cosmetica. Ideaal voor echte fashionista meters!

Wil Jij Mijn Peter zijn? 

Iemand als peter vragen voor je baby? Dat is zo'n mooi moment! We hebben alvast enkele superleuke cadeaus voor de toekomstige peter verzameld:

  1. Wenskaart in Tube 'Wil Jij Mijn Peter Worden'. De boodschap staat gedrukt op seedless paper. Als je dit zaait komt er een plantje tevoorschijn! Ideaal voor peters met groene vingers!
  2. Puzzel 'Wil Jij Mijn Peter Worden'. Een aanrader voor creatieve peters!
  3. Houten plankje 'Wil Je Mijn Peter Worden', gedecoreerd met een glazen tube met droogbloemen. Je kan een foto op het plankje plaatsen. Een aanrader voor peters die erg bezig zijn met styling en deco!