Kinderkamer op maat? Bekijk ze in 3D!

Kinderkamer op maat? Bekijk ze in 3D!

Kinderkamer?

De kinderkamer van je dromen, hoe zou deze er uit zien? Eenpersoonsbed of groot bed? 2- of 3-deurskast? Wit of een kleurtje? Zoveel keuzes te maken... Maar geen paniek, De Boomhut staat aan je zijde.

In onze showroom en online kan je heel veel baby-, kinder- en tienerkamers bekijken. Wedden dat je je droomkamer vindt?

Maatwerk?

Niet gevonden wat je zoekt? Of heb je een 'moeilijkere' kamer zoals vb. schuin dak, heel grote of heel kleine kamer? Het Italiaanse merk Nardi Interni heeft zoveel artikelen in het gamma dat ze 'bijna' maatwerk leveren. Kinderbedden, hoogslapers, dressings, inbouwkasten, schuifdeurkasten, ... bijna alles is mogelijk. Met Nardi wordt de kinderkamer optimaal ingedeeld. 

Wij staan klaar om je droomkamer te helpen realiseren. 

Welke stappen volg je?

1. Plan je bezoek

Stel een soort 'moodboard' op van je droomkamer en breng het plan of de afmetingen van de kamer mee als je langskomt. Je mag deze ook steeds mailen naar ons. Als je zeker wil zijn dat er een Nardi specialist beschikbaar is, kan je ons best vooraf even contacteren.

2. Samen brainstormen

Op basis van je wensen, zoeken we samen naar de beste oplossing. Nardiinterni beschikt over een speciaal programma waarmee we een 3-D tekening kunnen maken van je toekomstige kamer. Dit kan terwijl je bij ons bent of we bezorgen deze nadien.

3. Finaliseren

Is de kogel door de kerk? Dan maken we een bestelbon op en sturen deze door naar de leverancier. Vanaf het moment alles bij ons is toegekomen contacteert mijn collega van de planning je om een leverdatum af te spreken. Wist je dat we met een eigen montageteam werken? Je droomkamer wordt dus steeds gemonteerd door echte professionals. 

Samen zorgen we ervoor dat je zoon of dochter de perfecte kinderkamer krijgt! 

Wens je nog meer informatie? Lees hier nog meer over maatwerk of contacteer ons

Tot binnenkort!