De kinderkamer inrichten? 4 tips!

De kinderkamer inrichten? 4 tips!

Decoratie Kinderkamer

Welke decoratie kies je om de kinderkamer in te richten? Een vraag die ons veel gesteld wordt. Een stoere jongenskamer of een een charmante meisjeskamer, je kinderen zullen je vast wel gezegd hebben wat hun wensen zijn, nu deze nog realiseren :-) Wees maar zeker, met decoratie creëer je de juiste sfeer in de baby- of kinderkamer. Een leuke kinderdekbedovertrek in combinatie met de juiste accessoires, coole muurdecoratie en een zacht tapijt maken van de meest saaie een oh zo knus nestje.

Decoratie voor de kinderkamer, een gigantisch aanbod. Wij Boomhutters hebben een selectie gemaakt van leuke decoratie voor baby-, kinder- en tienerkamers waarmee je altijd scoort: nachtlampjes, spaarpotten, wekkers, opbergmandjes, boekensteunen, fotokaders, enz. Dikwijls wordt er gekozen voor tijdloze kindermeubelen. In combinatie met de juiste accessoires wordt de kamer een échte meisjeskamer, stoere jongenskamer of coole tienerkamer.

Dekbedovertrek Kind

Wist je dat de keuze van het dekbedovertrek voor je kind essentieel is? Voor kleinere kinderen scoor je uiteraard met een kinderdekbedovertrek. Merken als Snurk en Studio Ditte ontwerpen zo'n leuk beddengoed voor kinderen. Heb je een tiener in huis? Maak dan komaf met deze kinderprints en ga voor prints die teenagers leuk vinden.  

Muurstickers

Muurstickers vind je in onze Boomhut massaal. Het blijft ook een topper onder de decoratie voor kinderkamers. Saaie muren worden opgevrolijkt met een toffe muursticker. Of wat je van onze peluche dierenkoppen of magneetborden als muurdecoratie? Deze zijn ook zo populair! Wist je dat behangpapier trouwens helemaal 'in' is? Zeker proberen!

Tapijt Kinderkamer

Niets gezelliger in de baby- of kinderkamer dan een tapijt! Een vloerkleed zorgt voor de juiste sfeer in de kamer en is heerlijk zacht om met blote voetjes op te lopen. Het merendeel van onze tapijten is wasbaar. Erg handig!

Alles gekozen? Dan is de kamer voor zoon- of dochterlief wellicht 'een kamer uit de boekskes'. Sweet dreams! Nog wat inspiratie nodig? Kom eens langs in onze Boomhut winkel! Decoratrice Gitte zorgt ervoor dat elke kamer in onze showroom een plaatje is :-)