Boomhut en Silversparkle verdwijnen

Boomhut en Silversparkle verdwijnen

Kinderbed

Het kinderbed Boomhut en Silversparkle verdwijnen binnenkort uit het gamma van Lifetime Kidsrooms. Ook de minihoogslaper moet plaats maken voor tal van nieuwigheden zoals de play tower, het hideout bed, lake house bed, funland, en nog véél meer.

Halfhoogslaper

De halfhoogslaper is zowel bij het Boomhut bed als het Silversparkle bed van Lifetime een echte topper. Want geef toe, welk kind wil er nu niet in zo'n stoer Boomhut of sprookjesachtig Silversparkle hutbed slapen? Maar je kan kiezen voor een lager model van bed. 

Vind je een halfhoogslaper iets te hoog? Voor jongere kinderen is de minihoogslaper een aanrader. Deze kan je in een latere fase verhogen naar een halfhoogslaper of hoogslaper als je dat wenst. Deze minihoogslaper verdwijnt dus ook uit het gamma.

Lifetime Kidsrooms

De populaire kinderbedden van Lifetime zijn omvormbaar.  Op deze manier maak je van een basisbed makkelijk een halfhoogslaper of hoogslaper met bureau bijvoorbeeld. Of 2 aparte bedden kan je naar een stapelbed omvormen. Handig he ?!

Heb jij interesse in de Boomhut, Silversparkle of minihoogslaper? Wacht dan niet te lang met beslissen, want deze verlaten weldra de Lifetime collectie. 

Maar geen nood, er komt ook zo veel nieuws aan. Hou ons in de gaten of bekijk hier alvast de nieuwe brochure 2020 van Lifetime