Kies je voor een Hoogslaper?

Kies je voor een Hoogslaper?

Hoogslaper

Een hoogslaper ... Bijna elk kind droomt van een hoogslaper in de kinderkamer. Ga je voor een leuke hoogslaper met gezellig zithoekje onder? Of wat dacht je van een hoogslaper met bureau onder? Ideaal als je plaatsbesparend wil werken!

Maar vanaf welke leeftijd slaap je in een hoogslaper? Vergeet niet dat je toch wel een stuk boven de grond slaapt. We adviseren als minimumleeftijd 5 jaar. Is je zoon of dochter een rustige slaper? Dan kan het eventueel ook al vanaf 4 jaar, maar jonger lijkt ons geen goed idee.

Halfhoogslaper

Een halfhoogslaper is ideaal voor als je een hoogslaper toch te hoog zou vinden. Zoon- of dochterlief is blij met een halfhoogslaper, want het gevoel van 'hoog slapen' is er helemaal. En mama en papa zijn tevreden want de halfhoogslaper is minder hoog dan de hoogslaper en dat geeft een veiliger gevoel.

Hoogslaper Met Bureau

Een Hoogslaper met bureau is niet alleen leuk, het is ook erg plaatsbesparend. Je slaapt 'hoog en droog' en maakt je huiswerk onder je bed aan je bureau. Van de meeste collecties is er een bureaublad verkrijgbaar dat je over de ganse lengte van het bed kan hangen. Dan heb je een bureau van maar liefst 2 meter, hoe cool is dat?

Een hoogslaper is dus absoluut een uitstekende keuze. Maar denk wel aan de veiligheid van je kind. Kleine kinderen en een hoogslaper zijn geen goede combinatie.