Kies het juiste kinderbed?

Kies het juiste kinderbed?

Beter bed beter slapen!

Bij de keuze van het kinderbed hou je best met een aantal dingen rekening. De leeftijd van het kind is uiteraard belangrijk bij de keuze van het bed. Baby's (tot 3-4 jaar) slapen het best in een babybed of ledikant. Deze zijn er in verschillende afmetingen en ombouwmogelijkheden. Vanaf 3-4 jaar is uw kleuter klaar voor een groot kinderbed, bedmaat 90 x 200 of groter! Hier kies je het best voor een laag kinderbed, een boxspring of een kajuitbed, is de ruimte beperkt in de kinderkamer dan kan een hoogslaper natuurlijk ook, zolang deze maar voldoende veilig is en een goeie trap heeft.

Stapelbed

2 kids op dezelfde kinderkamer? Je plaats optimaal benutten? Sleepover party? Dan is een stapelbed de juiste keuze. Een stapelbed bespaart ruimte omdat je in de hoogte gaat, zo maak je extra plaats vrij voor een extra slaapplaats. Stapelbedden zijn er in allerlei kleuren en vormen, wil je het stapelbed later splitsen in 2 aparte kinderbedden? Kies dan zeker voor een deelbaar stapelbed van Lifetime of Bopita bvb. Deze bedsystemen kan je later makkelijk ombouwen tot 2 basisbedden. Of ombouwen tot een ander kinderbed zoals een boomhutbed of hemelbed.

Hoogslaper

Heb je een kleinere kinderkamer en wil je het maximale eruithalen? Kies dan voor een hoogslaper en creer zo extra plaats voor kasten, een bureau of een speelhoek. Een hoogslaper met bureau kan super handig zijn en plaatsbesparend. Met extra kasten onder de hoogslaper heb je extra opbergruimte en als je de hoogslaper vrij laat onderaan heb je een heuse speelhoek op loungehoek. De kinderkamer wordt zo optimaal benut!

Boxspring

Een boxspring op de kinderkamer! Yes we can! Vandaag de dag is een boxspring niet alleen voor de papa en de mama, nee hoor een boxspring past ook perfect in de kinderkamer. Verschillende breedtes, verschillende kleuren....keuze genoeg. We stellen graag samen met u de perfecte boxspring samen.

Kinderbed

De kinderkamer, de belangrijkste kamer in huis! (volgens de kids) Het kinderbed is dan ook heel belangrijk, en we hebben er véél. Kleuren, vormen, verschillende prijsklasses....kies maar. Kinderbed met bedlades, een hemelbed, een autobed, een bedbank.....name it we hebben het. Sommige kinderbedden behoren tot een bedsysteem, zoals de kinderbedden van Lifetime of Bopita bvb., deze zijn ombouwbaar naar een ander kinderbed. Leuk want zo gaat het bed jaren mee.