Je Geboortelijst bij De Boomhut

Je Geboortelijst bij De Boomhut

Geboortelijst

Zwanger? Gefeliciteerd! Uitkijken naar dat moment dat je eindelijk 'mini me' in je armen kan houden, geweldig toch? Maar wat heb je zoals nodig voor je baby? Kies je voor een geboortelijst? En wat zet je dan op een geboortelijst? Babyland is zo groot en misschien ben je hier nog niet helemaal vertrouwd mee. Maar geen paniek, wij Boomhutters helpen je graag verder.

Babyspullen

Waarom zou je alles wat je nodig hebt voor je babyuitzet niet in een geboortelijst gieten? Zo krijg je steeds babyspullen cadeau die je zelf gekozen hebt :-) Onze geboortelijstspecialist Laura staat paraat om samen je geboortelijst op te stellen. Er komt immers zoveel bij kijken dat wat professioneel advies wel handig is. Je kan hiervoor best een afspraak maken, want dit neemt al snel enkele uren in beslag.
Je kan ook kiezen om zelf een online geboortelijst aan te maken op onze website. Vragen? Aarzel niet ons te contacteren.
Alle babyspullen die je nodig hebt vindt je in onze Boomhut babywinkel: Babykleding, papflessen, slabbetjes, babyspeelgoed, knuffels, beddengoed, tetradoeken, enz. Zo veel keuzes te maken, maar samen komen we er wel uit!

Babykamer 

Vergeet de babykamer niet! De Boomhut is al jarenlang gekend voor zijn ruime keuze aan baby-,kinder- en tienerkamers. In onze showroom te Geel kan je heel wat babykamers bekijken in verschillende stijlen. Ook op onze website vind je een uitgebred aanbod. Onze collectie babykamers wordt zorgvuldig uitgekozen. We werken samen met gekende merken als Bopita, Quax, Childhome, Vox en Meubar.

Kinderwagen

Een degelijke kinderwagen is een must. Denk goed na over de keuze van je wandelwagen? Doe je regelmatig flinke boswandelingen of hou je het eerder op 'shop till you drop' in de stad? Kies voor een compleet uitgeruste kinderwagen met draagmand en autostoel. De 'maxi cosi' is een autostoel en dient deze om de baby in te auto te vervoeren. Om te wandelen of winkelen kies je voor de draagmand. Eens je kleintje goed kan zitten, kan je overschakelen naar een buggyzitting.