15% Korting op Lifetime Kinderkamers

15% Korting op Lifetime Kinderkamers

Extra Korting Op Lifetime

Tot 15% Korting* bij aankoop van Lifetime kindermeubelen of accessoires, als dit geen leuke actie is :-) Tot en met 10 november geniet je bij De Boomhut van extra kortingen op de ganse Lifetime collectie. Lifetime is een heel leuk merk van kindermeubelen! Het is een heel uitgebreid programma. Uniek is het ombouwsysteem. Zo kan je een basisbed ombouwen naar een hoogslaper, halfhoogslaper of stapelbed. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Mooiste Kinderkamer

Wordt de kinderkamer een echte jongenskamer of echte meisjeskamer? Alles kan met de wondermooie reeks Lifetime. Heel stoer of super schattig, Lifetime heeft het allemaal in huis. Alles start met de keuze van het juiste kinderbed. Starten met het basisbed is zeker een goed idee, dan kan je in een latere fase nog ombouwen naar een ander type bed. Weet je al wat je wil? Perfect! Jongens zullen bijvoorbeeld gek zijn op De Boomhut, wij ook natuurlijk ;-) Maar ook het Hangout, Beachhouse of Silversparkle bed zien er stuk voor stuk prachtig uit! Combineren met een uitgebreid aanbod aan kleerkasten, boekenkasten, bureaus, ...

Decoratie voor de Kinderkamer

Nu nog wat decoratie voor de kinderkamer? Eens de meubelen voor de kinderkamer gekozen is het tijd om over de inrichting na te denken. Wel, we hebben geweldig nieuws. Want naast kindermeubelen heeft Lifetime een uitgebreid aanbod decoratie voor kinderkamers in het gamma. Bijpassende sierkussens, dekbedovertrekken, gordijntjes, hemelstoffen, ... You choose. Ook op decoratie is er extra korting.

Breng zeker eens een bezoekje aan de Lifetime XXL store in onze winkel of neem een kijkje op de webshop.

See you soon!

* actie onder voorwaarden