De Boomhut Open Zonder Afspraak Tijdens Lockdown

De Boomhut Open Zonder Afspraak Tijdens Lockdown

Babywinkel 

De Boomhut is een Babywinkel. Als Babyspeciaalzaak mogen we tijdens de lockdownperiode dus open blijven zonder afspraak.

Ben je op zoek naar een Babykamer, Babyspulletjes, Babykleertjes, ... Heel welkom tijdens onze normale openingsuren. 

Afhalingen van geboortelijsten zijn ook mogelijk zonder afspraak.

We dienen wel rekening te houden met een max. aantal bezoekers in onze showroom, maar aangezien we een winkel hebben met een oppervlakte van 2000 m2 mogen er wel wat klanten tegelijkertijd aanwezig zijn. Uiteraard vragen we de Coronaregels te respecteren. Een mondmasker is verplicht tijdens je bezoek aan onze showroom, respecteer de nodige afstand van 1,5 m, ontsmet je handen bij het binnenkomen, .... Ondertussen is iedereen al heel vertrouwd met deze maatregelen, toch?

Kinderkamer Kopen

Is zoon- of dochterlief toe aan een nieuwe kinderkamer? Dan ben je ook heel welkom zonder afspraak. De Boomhut wordt beschouwd als essentiële winkel en dat geldt voor ons volledig productaanbod. 

Dus ook voor alles wat kids en tieners betreft, kan je ook gewoon langskomen. Een kinderkamer of tienerkamer, maar ook voor kinderkamerdecoratie, speelgoed, fietshelmen, ...

Toch liever op afspraak? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je graag verder. 

Geboortelijst

Geboortelijst samenstellen tijdens de lockdown? Zeker, we staan paraat :-) Hier kan je best wel een afspraak voor maken, want je bent al snel enkele uren zoet met het uitkiezen van al de babyspulletjes en dan voorzien we graag voldoende tijd voor je. 

Wist je dat ook online je geboortelijst kan opstellen? Zo kan je alvast op eigen tempo babyartikelen uitkiezen en kunnen we later samen even bespreken of alles aanwezig is wat er hoort te zijn voor je mini wondertje op komst. Dat is behoorlijk veel hoor :-)