De Boomhut op VTM

De Boomhut op VTM

TV programma VTM

Heb jij De Boomhut gezien in het TV programma Huisgemaakt op VTM? Het koppel Harry en Jerina mochten een kinderkamer inrichten en zijn bij ons de kinderbedden en kinderkamerdecoratie komen uitkiezen. Uiteraard zijn we superfier! We wensen Harry en Jerina nog heel veel succes en duimen mee dat ze het programma mogen winnen!

Kinderbed

Harry en Jerina kozen voor de Dallas kinderbedden. Deze waren al erg populair en nu is de vraag nog veel groter. Want jij wil toch ook zo'n leuk kinderbed 'van op TV'. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar, de keuze is aan jou.  Welke is jouw favoriet?

Onze collega's hebben de bedjes netjes geleverd en geïnstalleerd en komen dat uiiteraard ook graag bij jou doen :-)

Kinderkamerdecoratie

Naast de kinderbedden heeft het leuke koppel ook heel wat kinderkamerdecoratie uitgekozen. Ze kozen o.a. voor de mammoet om de kinderkamer aan te kleden. Een peluche dierenkop is ook zó tof als muurdecoratie in de kinderkamer. 

En heb je zitzak van Vetsak gezien? Deze zitzak is fun voor kids, maar ook voor volwassenen. Er bestaan verschillende modellen in diverse kleuren. Welke zitzak zou jij kiezen voor je kids?

Een echte eyecatcher was ook de grote knuffel Alpaca. Hou je ook van knuffels die écht groot zijn? Check it out...