Vernieuwde Showroom!

Vernieuwde Showroom!

De specialist voor je Babykamer, Kinderkamer en Tienerkamer

De Boomhut zit in een nieuw kleedje, joehoe! Onze showroom in Geel is vernieuwd en daar zijn we zo trots op dat we ze aan iedereen willen laten zien (weliswaar op een Coronaveilige manier)! 

Al jarenlang zijn we gekend als Baby-, Kinder- en Jeugdkamerspecialist. We werken met alle topmerken zoals Bopita, Lifetime, Quax, Paidi, Nardiinterni, Vox en veel meer. 

We bieden je een complete keuze kamers in verschillende stijlen en ja, zelfs 'maatwerk' is mogelijk.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor je droomkamer :-)

Lifetime corner

Lifetime staat voor een geweldige collectie kindermeubelen. Niet zomaar een eenvoudig kinderbed, maar supercoole jongensbedden en meisjesbedden waar je kids dol op zullen zijn. Wat dacht je van The Lakehouse, The Hideout of het Playtower bed. 

We zijn Lifetime XL dealer, de corner in onze toonzaal is ook opgefrist en ziet er toppie uit.

Vox Babykamers

Vox is populairder dan ooit. Betaalbare baby-, kinder- en jeugdkamers die er stuk voor stuk prachtig uit zien en helemaal mee zijn met de hedendaagse trend. In onze showroom vind je nu een leuke Vox corner waar we je de mooiste Vox babykamers voorstellen.

Kinderkamerstyling

Ondertussen is ons aanbod veel groter dan enkel kamers. Ook voor decoratie van de baby-, kinder- of tienerkamer kan je bij ons terecht. Denk maar aan dekbedovertrekken, lampjes, tapijten, opbergmanden, muurdecoratie, spaarpotten, wekkers, enz... 

Kinderkamerinspiratie? Kom eens langs in onze winkel te Geel. Elke kamer in onze toonzaal is gedecoreerd door onze styliste en zijn stuk voor stuk echte pareltjes ... vinden we zelf :-)

Geboortelijsten

De restyling van de winkel heeft 'Babyland bij De Boomhut' extra in de verf gezet. Als je binnenstapt wordt je dadelijk ondergedompeld in die magische babysfeer. De mooiste babyspulletjes voor jouw babyboy of babygirl vallen dadelijk op. Babykleding, waskussenhoezen, beddengoed, verzorgingsspulletjes, luiertassen, badcapes, tetradoeken en nog veel meer hebben we allemaal in het gamma. Wedden dat je De Boomhut kiest om je geboortelijst samen te stellen ;-)

We pakken graag uit met de vernieuwde Boomhut winkel, bezoek is dan ook meer dan welkom! Handjes schudden mag niet, maar de handgel staat klaar :-) Alles verloopt Corona Safe!

Te ongeduldig? Neem dan alvasteen kijkje op onze webshop :-)

Tot snel!