De 5 beste Sinterklaascadeaus

De 5 beste Sinterklaascadeaus

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn in aantocht! Nog even en het huis staat weer boordevol Sinterklaascadeaus, want onze kindjes zijn weer oh zo flink geweest :-)

Maar wat brengt de Sint? Een Sinterklaascadeau kiezen is niet altijd makkelijk. Wij Boomhutters helpen Sinterklaas graag een handje en hebben enkele cadeautoppers op een rijtje gezet!

Met deze 5 Sinterklaascadeaus scoor je altijd:

1. Speelgoed

Speelgoed blijft uiteraard de Sinterklaascadeau bij uitstek. Babyspeelgoed, badspeelgoed, strandspeelgoed, springdiertjes, ... Je vindt heel wat speelgoed voor baby's, peuters en kleuters in onze winkel en op de webshop. Want kinderen en spelen is en blijft de perfecte match.

2. Knuffels

Elk kindje heeft toch wel zijn favoriete knuffel. Deze knuffel mag dan ook overal mee naar toe met je ukkepuk. Een trouwe vriend waar je gezellig mee kan knuffelen, leuk kan spelen en die vooral ook troost biedt als je even moet huilen. Wordt het een knuffel of eerder een knuffeldoekje of doudou, sowieso wordt dit je beste maatje!

3. Kinderstoeltjes en tafels

Al snel zullen kinderen hun eigen kinderstoeltje willen om op te zitten. In combinatie met een bijpassend tafeltje is de fun helemaal compleet. Maak een leuke combinatie van wat kinderstoeltjes in vrolijke kleurtjes en een kindertafel, zo leuk om aan te eten, kleuren, tekenen, schilderen, ... 

4. Kinderboeken

Een kinderboek is steeds een goede keuze. Voor baby's blijven geluidenboekjes een topper. Voor peuters hebben we heel wat leuke peuterboeken. En voor kleuters zijn er de prentenboeken. Je kan kiezen voor een educatief kinderboek dat een verhaal brengt rond een bepaald thema, bijzonder leerrijk voor onze kids. 

5. Loopfietsjes

Fun on wheels met een loopfiets. Oefenen om met de loopfiets te leren sturen kan je best in huis doen, maar eens je peuter de smaak te pakken heeft is er natuurlijk niets leuker dan buiten te racen met je eigen loopauto. Tip: Neem de loopfiets zeker mee als je gaat wandelen, je deugeniet zal dit geweldig vinden. Vergeet geen fietshelm voor je kind, safety first! 

Nog wat meer inspiratie nodig voor het perfecte Sinterklaascadeau? Bezoek dan onze speciale Sint en Kerstpagina