Boekentas

Boekentas

Boekentas of Rugzak?

Wordt het een Boekentas of Rugzak? Gaat je ukkepuk na de grote vakantie voor het eerst naar school? Of is zoon- of dochterlief al vertrouwd met het hele schoolgebeuren? Binnenkort klinkt de schoolbel weer en staan we weer met z'n allen paraat voor een nieuw schooljaar. Maar hoe kies je de juiste schooltas voor je kind? 

De Boomhut geeft je graag enkele tips:

  • Een kleuterboekentas? Ook kleuters nemen al heel wat mee naar school. Zorg dat dat dus groot genoeg is. Een brooddoos, drinkbus, snackdoosje en eventueel nog wat reservekleedjes moeten allemaal in de tas passen. 
  • Een boekentas voor de lagere school? Check dan of er een ringmap in past.
  • Stevigheid en comfort is heel belangrijk. Een boekentas krijgt trouwens heel wat te verduren :-) Wist je dat we boekentassen en rugzakken hebben met een gewatteerde, ademende rugzijde? Verstelbare schouderriemen zijn een must.
  • Een handvat aan je rugzak is handig. Zo kan je deze ook in de hand dragen.

Eastpak rugzak of Kipling boekentas?

Wij Boomhutters verkopen geen rugzakken van Eastpak of boekentassen van Kipling. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod leuke, hippe merken als Caramel&Cie, Blafre, Sugarbooger, Skip Hop en Kidzroom. Te koop op onze webshop en in de winkel te Geel.