Babykamers Vox Furniture

Babykamers Vox Furniture

Cute, Playwood, Bosque,.....de nieuwe babykamers van Vox furniture

Vox furniture heeft weer tal van nieuwe Babykamers. Modern, tijdloos, houtdecor, of strak wit.....Vox maakt betaalbare babykamers en kinderkamers van een goeie kwaliteit.

Babykamer Cute van Vox

Onze favoriet is zeker de babykamer Cute van Vox. Deze babykamer is verkrijgbaar in 2 kleuren nl black en white. Beide met een onderstel in metaal uitgevoerd in dezelfde kleur. De babykamer Cute heeft naast een babybed van 60 x 120 ook een babybed 70 x 140 dat u makkelijk kan ombouwen tot een babybedbankje, makkelijk las je peuter zelf in en uit het bed wil. De commode met 3 lades kan u optioneel voorzien van een luiertablet, zo kan u makkelijk verschonen op de babykamer. Uit de luiers? U kan de luiertablet makkelijk demonteren. Samen met een ruime kleerkast maakt dat deze babykamer van Vox de perfecte babykamer is voor wie een liefhebber is van strak design.

Kinderkamers van Vox furniture

Naast de babykamers van Vox zijn er uiteraard ook de kinder- en jeugdkamers van Vox. Kinderkamers die...net iets anders zijn. Halfhoogslapers, hoogslapers, bedbanken, hemelbedden......the have it all!Op zoek naar een leuke kinderkamer? De Boomhut en Vox helpen u graag met vrijblijvend advies om uw kinderkamer in te richten.

Nieuw, de zetel Gemini

Nieuw is de zetel Gemini, een leuke zetel met armleuningen, perfetc voor in de babykamer of de kinderkamer. De zetel Gemini is verkrijgbaar in 3 leuke kleuren.